Haber

Togg, CES’te gerçekleştirildi

Togg, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı olan CES 2023’te yarının mobilite vizyonunu sergiledi.

5-8 Ocak tarihleri ​​arasında ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen CES’e duyuları harekete geçiren eşsiz bir deneyimle katılan Togg, ön sipariş sürecinde uygulanacak yöntemle ilgili ipuçlarını da açıkladı. dünyada ilk kez.

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş

CES’te Togg standının ziyaretçilerini açılış konuşmasıyla karşılayan Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, “Dünyada kullanıcıya en çok dokunan teknoloji buluşması” olan CES’e bu yıl ” Mobiliteyi Kullanıcı Deneyimi ile Yeniden Tanımlıyoruz” diyerek, “Geçen yıl CES teknolojinin kullanıcıya dokunduğu en büyük platform olduğu için buraya geldik. 2022’de söz verdiğimizi gerçekleştirerek bu yıl buradayız. İlk seri üretimimize başladık. mart sonunda Avrupa’nın en temiz kampüsünde akıllı cihaz. Türkiye dan itibaren kullanıcılarımıza tanıtacağız. CES 2023’te global olarak tescillemiş olduğumuz USECASE Mobility konsepti etrafında 4 boyutta anlattığımız Akıllı Cihaz, Dijital Platform, Pak Güç Analizi ve Building Blocks of Development konularını vurgulayan bir içerikle karşınızdayız. Doğuştan elektrikli, ‘doğal olarak sürdürülebilir’, doğuştan dijital ve dijital sanat aracılığıyla doğuştan yeşil kavramlarının altını bu yıl yeniden çiziyoruz. Yeni dünya tamamen dijital olarak şekillenecek ve hayallerimizin ötesine geçecek. Kullanıcı, bu dünyanın bugünden nereye gideceğini göremez ve bilemez. Kısa süre içerisinde tüm kullanıcılara açacağımız dijital platformumuz Trumore’da ekosisteme kattığımız oyuncularla bir araya geliyor ve proaktif olarak o dünyayı şekillendiriyoruz. Oyun alanlarını yeniden tanımlıyoruz. Artık farkında olmayan kullanıcıların ihtiyaçlarını öngörüyor ve bunlara yönelik çalışıyoruz.”

“Akıllı cihazımızı üçüncü yaşam alanı olarak tanımlıyoruz”

“Dört yıl önce otomobilden daha fazlası için yola çıktığımızda iki stratejik hedefimiz vardı” diyen Karakaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Birincisi, dünya çapında rekabet edebilen ve fikri mülkiyeti Togg’a ait olan bir mobilite teknolojisi markası geliştirmek. kullanıcıyı ve akıllı cihazımızı merkeze alarak dijital çalışmalarımız etrafında herkes için açık ve erişilebilir bir ekosistem oluşturmak amacındayız.Son dört yılda planlarımız doğrultusunda adım adım ilerledik.Ayrıca büyümekteyiz. mobilite ekosistemimizi dijital platformumuz ile yaygınlaştırmak Mobilite deneyimini A noktasından B noktasına gitmenin ötesine taşıyarak kullanıcı için günlük hayatı daha kolay ve keyifli hale getirecek Akıllı cihazımızı üçüncü alan olarak tanımladığımız için akıllı yaşam analizleri sunuyoruz. hayatın.”

“Bireysel kullanıcılara yakın markalar güçleniyor”

Satış stratejilerinde kullanıcıyla doğrudan temas yöntemini seçtiklerini hatırlatan M. Gürcan Karakaş, “Küresel rekabette kullanıcıya yakın olanlar daha başarılı. Akıllı cihazlarımızı doğrudan kullanıcılarımızla buluşturacağız ve Satışı doğrudan kendimiz organize ediyoruz.Kullanıcıyı merkeze alan, dijital ve fiziksel deneyimi harmanlayan bir yapıda hizmet vereceğiz.Şubat ayında siparişleri açıp ilk çeyreğin sonunda ilk akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız. siparişleri 2023 yılı boyunca bireysel kullanıcılara öncelikli olarak teslim edecek. Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak üreteceğimiz ve müzayede ile satışa sunacağımız Tapu Koleksiyonu, 2023 akıllı cihaz ön siparişine katılma hakkı sunacak ve sıralamaya öncelik verecek.”

Dijital Mobilite Bahçesi

Togg, Las Vegas Convention Center West Hall’daki 6041 numaralı stantta “Digital Mobility Garden” adını verdiği 910 metrekarelik alanda sürdürülebilir ve bağlantılı bir mobilite geleceğini keşfetme deneyimini yansıtıyor. CES 2023’te Togg standına gelenleri siber-fiziksel mimar ve dijital sanatçı Güvenç Özel tarafından tasarlanan dijital şelale, iki katlı binanın önüne yerleştirilen 21 metreye 7 metrelik dev bir LED ekrandan akıyor. Standdaki kanallarda buluşan dijital ve gerçek su, Togg’un ikilik kavramını çarpıcı bir şekilde ortaya koyuyor.

Togg’un hem dijital hem de doğa ile iç içe deneyim alanında insan ve teknoloji, sanat ve bilim, akıl ve kalp, birlik ve çokluk gibi kavramlar dualite yaklaşımında bir araya geliyor. Beyond X, Smart Life, Pure Power ve Self AI’dan oluşan “Dijital Mobilite Bahçesi”, ziyaretçilere duyuları harekete geçiren bir deneyim sunuyor. Ziyaretçiler, Togg’un dualite kavramını vurgulayan logosuna atıfta bulunan girişten geçtikten sonra 15 metre uzunluğunda LED ekranlı bir tünele giriyor. Tünelde başlayan deneyim, mobilitenin geleceğini dijital sanatla ifade eden Beyond X kapsülünde tünelin sonunda devam ediyor.

X’in Ötesinde

Togg Design Studio tarafından tasarlanan ve Pininfarina ile birlikte geliştirilen Beyond X alanı, mobilitenin geleceğine dair ipuçları veriyor ve katılımcılara kişiselleştirilmiş bir mobilite deneyimi sunuyor. Tünel içerisinde yolculuğuna başlayan ziyaretçiler, hayal gücünü zorlayan görsel sanatlar eşliğinde heykelsi ve dairesel bir kapsül içinde hareketlilik yaşıyor. Katılımcılar kendilerine en uygun müzik ve ortamda dört olası senaryodan birini deneyimleyebilirler: Satürn, Orman, Fütüristik Şehir ve Sanatsal Türkiye. Beyond X, olağanüstü bir dijital deneyimle zihni, ruhu, kalbi ve dört duyuyu harekete geçiriyor.

USECASE Mobility’nin yapı taşları

Sürdürülebilirlik ve mobilite ekosistemi kavramlarını vurgulayan 4 farklı tema, standın 4 farklı köşesinde sunuluyor. Bu alanların ilkinde ziyaretçiler Togg’un ödüllendirici, heyecan verici, eğlendirici ve işbirlikleriyle sürekli gelişen bir dijital deneyim platformu olarak tasarladığı ve çatısı altında topladığı kişiselleştirilmiş, akıllı, empatik ve kesintisiz kullanıcı deneyimini tanıma fırsatı buluyor. Trumore markası.

Saf güç çözümlerini deneyimleme alanında Togg ziyaretçileri, Siro’nun elektrikli araçlar için karbon nötr hücre çözümlerini, haneler için yenilenebilir enerji santralleri ve enerji depolama çözümlerini ve Trugo’nun uçtan uca, kullanıcı odaklı elektrikli araç şarj hizmetlerini tanıyacak. yüzde 100 yenilenebilir sertifikalı güç kullanın. fırsatına erişiyor. “Temiz enerji çözümleri” sütunu, kullanıcıların blockchain teknolojisi ile saf güç üretmesini, yönetmesini ve ticaretini yapmasını sağlayan bir ekosistemi tanımlar.

Akıllı şehirler için Trumore deneyimi

Togg, getiren, gezen, eğlendiren ve sürekli gelişen uygulamalarıyla Trumore kullanıcılarının akıllı yaşam alanındaki dijital platformunu deneyimlemelerini sağlıyor. Kullanıcı ihtiyaçlarını anlayan yapay zeka, günlük rutinleri planlar ve yardımcı olur. Akıllı yönlendirme ile uygun şarj istasyonuna kıyasla otopark planlama, sipariş ve ödeme için çözümler sunar. Karlı blockchain tabanlı fintech çözümleri ile kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunuyor. Sürekli gelişen iş ortaklığı ağı ile kullanıcılarına daha fazla deneyim yaşatır.

Temiz enerji

Togg şirketleri Trugo ve Siro’nun Pak Güç Analizleri başlıklı bölümde, kullanıcıları sadece güç tüketen taraf olmaktan çıkarıp, blockchain tabanlı bir platform üzerinden enerji üreten ve tüm güç çevrimlerini yöneten taraf konumuna dönüştüren bir ekosistem anlatılıyor.

Kendi Yapay Zekası

Ziyaretçilerin kendileriyle aynı hareketleri yapabilen dijital ikizlerinin oluşturulduğu Self AI alanında, dijital avatarların geleceğin mobilitesinde kullanıcılara sağlayacağı avantajlar hakkında bilgi veriliyor. Kullanıcılar, yeni özellikler ekleyerek avatarlarını geliştirmeye devam edebilecekleri gibi, bu avatarları da NFT (Non-Fungible Token-Qualified Intellectual Deed) adı verilen dijital varlıklara dönüştürebilirler. Böylece, kullanıcılar bu avatarları çevrimiçi topluluklarda ve Togg mobilite ekosisteminde kullanabilirler.

>

Kaynak: Carmedya.com / Araba

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu