Haber

Kocaeli’de ‘Eski Sevgilimle Neden Konuştun’ Kavgası? 2 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde karşı karşıya gelen iki kümenin ortasında ortalığı birbirine katan bir kargaşa yaşandı. Polis ekiplerinin kargaşayı dağıtmasının ardından, yeniden bir araya gelen kümenin bıçakları ile çıkan çatışmada 2 kişi yaralandı.

Eski kız arkadaşıyla konuştuğu iddiasıyla tartıştı.

Olay, saat 22.30 sıralarında İzmit’in Karabaş Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi üzerindeki Kent Meydanı’nda meydana geldi. Arkadaşıyla birlikte meydanda yürüyen E.Ç. ve EO Yine meydanda duran YA isimli şahıs ve yanında arkadaşlarıyla karşılaştı. E.Ç. YA ile eski sevgilisiyle konuştuğu gerekçesiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle taraflar birbirine yumruk yumruğa girdi. Bu sırada devriye gezen yunus ekiplerinin gelmesiyle karşı taraf olay yerinden kaçtı.

Parkta tekrar karşılaştırın

Üst araması yapılan EC ve EO’nun şikayetçi olmaması üzerine meydandan ayrıldı. Yaklaşık 15 dakika sonra meydana 200 metre uzaklıkta bulunan Şehit Fahrettin Mutaf parkında tekrar karşı karşıya gelen küme, tartışmaya başladı. Kavga sırasında EC ve EO bıçakla yaralandı. Yaralanan 2 genç, Saraybahçe Polis Karakolu’na sığındı. Polisin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı 2 kişiyi ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu