Yaşam

Netflix’in Yeni Eylem Şefi Arnold Schwarzenegger, ‘Tank’la Geldiğini Duyurdu!

Terminatör filmleriyle tanıdığımız Arnold Schwarzenegger, aksiyon filmleri denilince akla gelen ilk isimlerden biri elbette. 80’li ve 90’lı yılların inanılmaz aksiyon filmlerine damgasını vuran Schwarzenegger, yeni bir dizi ve belgesel ile seyirci karşısına çıkacak. Aksiyonun babası diyebileceğimiz Arnold Schwarzenegger’den bir sürpriz haber daha var!

Terminatör, Kapı Yok, Kaçış Planı, Cehennem Melekleri ve daha birçok filmin vazgeçilmez ismi Arnold Schwarzenegger aksiyon denilince akla gelen ilk isimlerden biridir.

Arnold Schwarzenegger, özellikle 1980’li yıllardan itibaren aksiyon filmlerine olan ilginin artmasıyla büyük bir üne kavuşmuştur.

Hal böyle olunca da Arnold Schwarzenegger, aksiyon filmlerinin aranan yüzü oldu. Ve tabii ki günümüzde de popülerliğini koruyan aksiyon filmlerine bir yenisini daha ekledi.

Yeni dizisi ve belgeseli Netflix’te yayınlanacak olan Arnold Schwarzenegger bomba gibi bir dönüş yaptı!

Hatta ‘tank gibi’ giriş yaptı demek daha doğru olur! Arnold Schwarzenegger, “Kimse aksiyonu benim kadar sevemez” sözleriyle Netflix’te yeni bir fragman yayınladı.

Sabah saatlerinde tankla geldiğini gördüğümüz Schwarzenegger, Netflix’te ‘Chief Action Chief’ olarak göreve başladığını hayranlarına duyurdu. Yeni projeleri ‘Fubar’ ve ‘Arnold’u da seyirciyle buluşturan Schwarzenegger, izleyicilerine bol aksiyonlu sahneler sunmak için 7/24 çalışacağını duyurdu.

The Witcher, Extraction 2 ve Heart of Stone gibi yapımların yer aldığı tanıtım kısa sürede büyük ilgi gördü.

Yorumlara bakmadan önce tanıtım görselini şöyle bırakalım. ??

???

Bu çok iyiydi!

Efsane isimler ortada diyebilir miyiz?

İşte aksiyonu seven biri.

??

Aramızda kim Arnold’u sevmiyor?

Evet! ❤️

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım!

haber-koprubasi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu