Haber

Korsanlar kaçtıkları otomobile çarptıktan sonra yakalandı

Şoförden 50 TL çalıp, kaçırdıkları arabayla kaza yaptılar.

4 soyguncunun bıçak ve sopalarla kaçırdığı otomobil, traktörü ikiye böldü.

Arkadaşına iyilik yapmaya çalışırken neredeyse hayatını kaybediyordu.

AFYONKARAHİSAR – Afyonkarahisar’da bıçak ve sopayla aracı kaçıran kişiler kaçış yolunda kaza yaptı. Güvenlik kameralarına an be an kaydedilen olayda, soyguncuların kullandığı otomobil traktöre çarpıp ikiye böldü, olayda 4 soyguncu da yaralandı.

Olay, Başmakçı semtinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre BE, gece geç saatlerde ‘155 Polis Yardım’ hattını arayarak, 14 BP 369 plakalı otomobili ve cebindeki 50 TL’nin arkadaşı ve yanındaki kişiler tarafından çalındığını söyleyerek yardım istedi. o. BE, ifadesinde, Dazkırı’da bir pavyonda eğlenen arkadaşı KB’nin cep telefonuyla kendisine mesaj göndererek gelip kendisini almasını ve ardından Başmakçı ilçesine bırakmasını istediğini söyledi. KB’nin belirttiği adrese gittiğini kaydeden BE, kendisini ve R.Ç.’yi buldu. ve E.Ç. yanında olanlar. HA’yı alıp Başmakçı’ya doğru ilerlerken, E.Ç. HA ve HA’nın kendisine bıçak ve sopa göstererek korkuttuklarını, cebinden 50 TL’yi aldıklarını, ardından da yolda bırakıp arabasını çaldıklarını ifade etti.

Kaza yapan araçta uyuşturucu bulundu

Başmakçı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, BE isimli şahısla buluştukları sırada yaralıların olduğu kaza ihbarını aldı. Kazaya karışan aracın BE’nin kaçırılan aracı olduğu belirlenirken, olay yerine giden ekipler, korsanların araçta yaralı olduğunu tespit etti. Ekiplerin ihbarı üzerine olay yerine ambulanslar gelirken, KB, R.Ç., E.Ç. ve HA isimli kişiler hastaneye kaldırıldı. Ekipler araçta arama yaparak 19.39 gram esrar ve 1 adet bıçak ele geçirdi.

Tedavilerinin tamamlanmasının ardından RC, EC ve HA gözaltına alınırken, KB’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Saniyeler içinde ortadan kayboldular

Kaçırılan aracın yol kenarında park halindeki traktöre çarparak aracı ikiye böldüğü anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, kişilerin kaçırılan otomobille traktöre çarptığı ve birkaç saniye içinde ortadan kaybolduğu görülüyor. Olayda traktörün parçalanması kazanın ciddiyetini ortaya çıkardı.

Olayla ilgili savcılığın başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu