Yaşam

Görme yetisini kaybeden 18 yaşındaki kız çocuğu için kedi derisinden ilaç yapan Üfürükçü Müge Anlı’yı çileden çıkardı!

Hafta içi her gün atv ekranlarında rezidanslarımıza konuk olan Müge Anlı yeni ‘üfleyen’ konusuyla seyircinin kanını dondurdu. Beyin tümörü nedeniyle görme yetisini kaybeden kızı cin tozu, kedi derisi ve kolye ile tedavi edeceğini söyleyen üfleyici, aileyi 300 bin TL’den fazla dolandırdı! Yüzlerce mağdurun Müge Anlı’ya bağlandığı dosyada sona gelindi!

18 yaşındaki Merve ve annesi Naime, Adem isimli kişi tarafından 260 bin TL dolandırıldıklarını iddia ederek Müge Anlı’ya başvurdu.

18 yaşındaki Merve’nin 2 yıl önce beyin tümörü olduğu ortaya çıktı ve aile, kızlarının tedavi edilmesini istedi. Merve, geçirdiği operasyon sonrası görme yetisini kaybetti. Bu sırada anne Naime’nin polis olan kuzeni, aileyi Adem isimli biriyle tanıştırdı. Bu zat, kelâmı öğreterek insanlara şifa verdiğini söyledi.

Naime Hanım’ın iddiasına göre bu kuzen Adem’e sahte polis kimliği çıkarttırmış ve birlikte dolandırıcılık yapıyorlarmış. Bu süreçte Merve’yi ağına yakalayan Adem, daha önce kör olan iki kızı iyileştirdiğini söyleyerek Merve’yi ‘iyileştirmeye’ başladı…

Merve’nin irili ufaklı ‘arkadaşları’ sayesinde gözlerini açacağını söyleyen adam, anne ve kızını bir hayli ikna etti. Anne, “Benim bir kuzenim vardı, ona güvendim. O da Kuran’a dokundu, daha önce güzelleştirdiği şahsiyetlerle bizi tanıştırdı” diyerek kendini savundu.

Bu süreçte tedavisi karşılığında aileden para isteyen üfleyen hakkında birçok farklı kişi tebligat almaya başladı.

Aile, Merve’nin tedavisi için biriktirdiği bu kişiye toplam 260 bin TL, 30 bin TL değerinde bilgisayar ve 80 bin TL değerinde 3 farklı telefon verdi.

Ayrıca bu sözde öğretmen Merve’yi “Boşanacağım sonra seninle olacağım. Seni istiyorum, seninle olmak istiyorum” diyerek taciz etti…

İğrençlikler bununla da bitmiyor. Adem adlı sözde öğretmen, Merve’nin gözlerini açmak için tuttuğu ‘seans’ta dışarıdan yakaladığı kediyi canlı canlı yüzdü ve o deriden Merve’ye ilaç hazırladı!

Bu gerçekten inanılmaz! ?

Adem’in kedi kılı, kedi derisi, cin tozu, başka boyutlardan getirilen değerli eşyalar ve daha birçok farklı eşyayla tedavi edildiğini duyan Müge Anlı, “Bir polisin şifacıya götürmesine gerçekten inanmıyorum. Kedi kesti. O da bu işlerle ilgileniyor. Kendisine buradan da duyurmak istiyorum” diyerek olayı eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’na havale etti.

Mağdurlara cinsel ilgi gösteren, paralarını alan, görüntüleriyle şantaj yapan ama en önemlisi umut tacirliği yapan Adem Önal hakkındaki iddialar ihbar olarak kabul edildi ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü harekete geçti!

Hemen ardından Müge Anlı’nın yayını ve yayına ilişkin yüzlerce ihbar sonuç verdi ve Adem Önal gözaltına alındı! Anne ve kızı gözyaşları içinde birbirine sarılırken Müge Anlı, Merve’nin göz tedavisi için elinden geleni yapacağını açıkladı.

Üfleyiciye kaptırdıkları paralar nedeniyle tedavisi yarım kalan Merve’nin göz sinirlerinden hayatını kaybettiği ancak kök hücre tedavisi ile şansının olabileceği öğrenildi.

Müge Anlı ve Tatlı Sert’in bugünkü bölümünde, şifacı Adem Önal’ın çıkarıldığı mahkemece tutuklanmasının ardından cezaevine gönderildi.

Ne diyeceğimizi bilemedik, kanımız dondu! Yorumu size bırakıyoruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu