Haber

Gelecek Partisi’ne Konya’da 1500 kişi katıldı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından Lalezar Düğün ve Dinlenme Tesislerinde “Katılım Programı” düzenlendi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı programda partiye 1500 yeni üye katıldı.

Davutoğlu, iktidara geldiklerinde Konya’da yapılmayan yatırımları hayata geçireceklerinin sözünü verdi ve şunları kaydetti:

“Bu ülke kutuplaşmadan, kutuplaşmadan bıktı. İktidara geldiğimizde kutuplaşmaya, kutuplaşmaya son vereceğiz. Konya’da kardeşlik iklimini hakim kılacağız. Arkadaşlarımız bana ‘Şu anda Konya’nın en güçlü ikinci partisiyiz’ diyor. Ben de katılmadığımı ve Konya’nın en güçlü partisinin Gelecek Partisi olması gerektiğini söylüyorum. Daha önce benimle konuşmak için her yolu deneyen insanlar, bugün selam vermekten bile çekinirler hale geldiler. Buna da bir son vereceğiz. Onun için ‘Konya’da kardeşlik iklimini hakim kılacağız’ diyorum. Konya’da dolu dolu programlara imza attık. Bu değerli bir programdır. Ağrılı ve Vanlı kardeşlerimiz bizimle yürümeye karar verdiler. Kürt, Türk, Alevi, Sünni ayrımı yapmadan yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz. Ailemize hoşgeldin.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu