Yaşam

SUSSEX ÇİFT YILBAŞI KARTLARINI ÇIKARDI

İngiliz Kraliyet Ailesi’nin Noel’i dilediği ve tabii ki Noel kartlarını paylaştığı zamana geldik!

Bu yıl, Prens Harry ve Meghan Markle çevre dostu bir prosedür seçtiler ve dijital bir Noel kartına yöneldiler. 2022 Noel kartını Cuma günü çıkaran Sussex Çifti, tercihini Robert F. Kennedy Ripple of Hope Ödülü galasında çektikleri bir fotoğraftan yana kullandı.

Sussex Çifti, “Size mutlu bir tatil sezonu diliyoruz” diye ekledi, “Ailemizden sizinkine ve Archewell Vakfı, Archewell Audio ve Archewell Productions ekipleri adına size sağlık, huzur ve çok mutlu bir Yeni Yıl diliyoruz. ” Çiftin hayranları, çocukları Archie ve Lilibet Diana’yı ikram kartında göremedikleri için üzülse de Netflix’in yeni belgeseli ‘Harry & Meghan’da kamera arkasından Sussex Ailesi’nin hayatlarına bir pencere açıldı.

İlk bölümlerde aile fotoğrafları ve fotoğraflarında Archie ve Lili’nin sevimli görüntülerini gördük, bir sahnede ise Harry ve Archie’yi dışarıda kuşları seyrederken gördük. Lilibet ise babası Prens Harry’nin kucağında bir hikaye dinlerken görüntülendi. Çocuklarının fiziksel görünümleri hakkında yorum yapan Prens Harry, çocuklarını annesi Prenses Diana’ya benzetti. “Lilibet Spencer ailesine benziyor” diyen Prens Harry, Lilibet’in annesininki gibi mavi gözleri olduğunu, Archie’nin ise daha çok Meghan’a benzediğini sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu