Haber

Dilan ve Engin Polat Davasının Takipçisi Feyza Altun Şimdi de Özlem ve Tayyar Öz Hakkında İddialarda Bulundu!

Dilan Polat ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından gözler Hasret Öz ve Dr. Tayyar Öz çiftine dönüştü. Polat çifti hakkındaki gerçekleri ortaya çıkaran Avukat Feyza Altun, bugün katıldığı 2. Sayfa programında Öz çifti hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu.

İşte detaylar ?

Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=Dq-N9dSTseg

Avukat Feyza Altun, Polat çiftinin ardından Hasret Öz ve eşi Dr. Bugün katıldığı 2.Sayfa programında Tayyar Öz hakkında inanılmaz tezler yaptı.

Leke tedavisi için ürün satan Öz çiftinin çalışmalarını Feyza Altun şöyle anlattı:

“Bu yasaktır. İçeriğinde ne olduğu bilinmeyen bu ürünle kusurları tedavi edemezsiniz. Ürünlere baktım, etiketleme kurallarına uymuyor” dedi.

Daha sonra Öz çiftinin piyasaya sürdüğü zayıflama besin takviyesinin fotoğrafını gösteren Feyza Altun, inanılmaz bir iddiada bulundu:

“Ek madde, psikiyatristlerin reçete ettiği, insanları sakinleştiren ve ruh hallerini değiştiren bir madde içeriyor. “Bu konuda yazılar yazıldı” dedi.

Tarım ve Sağlık Bakanlığı’yla temasa geçtiğini de söyleyen Feyza Altun, “Bunların hiçbirine test yapmıyorlar. Evraklar eksiksizse geçiyorlar.”

Feyza Altun, Öz çifti hakkında “13 milyonluk arabayı 245 bin TL vergiyle alamazsınız” dedi.

Ayrıca Feyza Altun, Öz çiftinin çocuklarını da anlatıyor:

“Bu çocukların özel hayatlarının gizliliğinin ihlal edildiğini düşünüyorum. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının acilen bu konuyla ilgili düzenleme yapması gerektiğini düşünüyorum. “Sosyal medyada çocukları oyuncağa dönüştürdüler” dedi.

Feyza Altun, Öz çiftinin dünyaca ünlü bir markayı taklit ettikleri çalışmalarına ilişkin:

‘Bir ürünü, o ünlü marka gibi tüketicide algı yaratacak ve ortalama bir tüketicinin algısını istismar edecek şekilde kopyalayamazsınız. “Ben bu ünlü markanın avukatı olsaydım gidip şikayet ederdim” dedi.

Feyza Altun, Öz çiftinin satış yaptığını belirterek, “Kremayı yiyebilirsiniz. “Çok temiz içeriğe sahip” dedikleri kremle ilgili de skandal bir iddiada bulundu.

Çocuğun sırtını karaciğer gibi yaptığını söyleyerek fotoğrafını da paylaşan Altun, “Para kazanmak için her şeyi yaparlar.”

Feyza Altun, Öz çiftinin eserleri hakkında yaptığı kullanıcı yorumlarına ilişkin şu tezi ortaya attı:

“Bunun için ajanstan para alıp kendi ürünlerini alıyorlar. Fakat gelen ürün bu ürün değil, başka bir şey ya da boş kutu gönderiliyor. Satın almadan yorum yapamazsınız… Daha sonra paraları bu acenteler tarafından kendilerine iade ediliyor. “Üstelik 200-300 TL ücret alıyorlar” dedi.

Feyza Altun, tüm bu tartışmaların ardından tüketicilere yönelik şunları söylüyor: “Stokta kalması söylenen ürünlerden kaçının ve lütfen hiçbir şeyi stoklamayın. İhtiyaç nedir? “Aşağı inin ve düşük puan alan yorumlara bakın” dedi.

Feyza Altun’un Öz çifti hakkındaki iddialarına elbette sosyal medya kullanıcıları ve ünlüler de yorum yapmakta gecikmedi.

Feyza Altun’un Öz çiftiyle ilgili tartışmaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu