Ekonomi

Türkiye İnovasyon Haftası için kayıtlar devam ediyor

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından 12-13 Aralık tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde “İnovasyonun Yeni Yüzyılı” temasıyla 9.’su düzenlenecek olan 9. Türkiye İnovasyon Haftası için online kayıtlar devam ediyor ( TİM).

TİM’den yapılan açıklamaya göre etkinlik, küresel şirketlerin üst düzey yöneticilerinden kanaat önderlerine, akademisyenlerden öğrencilere, Türkiye’nin önde gelen şirket yöneticilerinden üst düzey kamu temsilcilerine kadar inovasyona yön veren tüm paydaşları bir araya getirecek.

Etkinlik, farklı alanlarda inovasyonun, Türkiye’nin inovasyon ataklarının ve projelerinin, yenilikçi teknolojilerin, inovasyonu teşvik eden başarılı girişimlerin ve yatırımların tartışıldığı panellere ev sahipliği yapacak.

Türkiye İnovasyon Haftası’nda dijital sanat edisyonu, Arura Sergisi, Sıfır Noktası Sergisi, Yere Yere Sergisi, Özel Seri Sergisi, “Dünü, Bugünü ve Geleceği” sergisi katılımcılarla buluşacak.

Öte yandan etkinlikler kapsamında İnovaLİG Şampiyonlar Ödül Töreni, gençlere yön veren İnovaTİM İnovasyon Yarışması Ödül Töreni ve kurumsal inovasyon liderlerinin yer alacağı InoSUIT Sertifika Töreni de gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılmasının beklendiği Türkiye İnovasyon Haftası’na, BAYKAR CEO’su Haluk Bayraktar, “Robotların Yükselişi” kitabının yazarı ve fütürist Martin Ford, MIT araştırmacısı ve “Büyülü Nesneler: Tasarım, İnsan Arzusu ve “Nesnelerin İnterneti”, girişimcilik dünyasının en önemli temsilcilerinden, “Venture Adventure” kitabının yazarı David Rose ve CapitalDemocracy’nin kurucusu Amir Hegazi’nin ana konuşmacılar arasında yer alması bekleniyor.

Türkiye’nin en kapsamlı inovasyon etkinliğine katılmak ve ücretsiz katılım sağlamak için inovasyonhaftasi.com web sitesine kayıt olmak gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu