Haber

Galip Aykaç’ın işlettiği Zincir Market’ten Alışveriş Yapan Ömer Faruk Gergerlioğlu, Savcıları Aradı: “Bu Terörist Gıda Maddeleri…

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye verdiği yanıtın ardından Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı’ndan istifa etmek zorunda kalan Galip Aykaç’ın yöneticiliğini yaptığı zincir markette alışveriş yaptı. Gergerlioğlu, “Bu terör mamalarını aldık ve şimdi Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça, kendisi olmadığı halde terör örgütü propagandası yapmaktan mı, yardım ve destekten mi hakkımızda soruşturma başlatsın, bizi neyle suçlayacak? Terör örgütü üyesi mi?” Sizi soruşturma açmaya davet ediyorum” dedi.

Ömer Faruk Gergerlioğlu, bugün Galip Aykaç’ın müdürlüğünü yaptığı zincir marketin Ankara’nın Dikmen ilçesindeki şubesine giderek alışveriş yaptı. Gergerlioğlu, piyasaya girmeden önce şunları söyledi:

“Biliyorsunuz günlerdir bu konu tartışılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ekonominin bozulmasından 3 harfli zincir mağazaların sorumlu olduğunu belirtmesinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli zincir mağazaları terör örgütü ilan etti ve polemik başladı. BİM Yürütme Kurulu Üyesi Galip Aykaç’tan sert açıklama, ardından MHP.Mafya lideri Kürşat Yılmaz’ın Galip Aykaç’ı tehdit ve aşağılamaları sonucunda Galip Aykaç, Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı’ndan istifa etti, ancak seçilmekten kurtulabildi. terör örgütü üyesi mi?

Gördüğünüz gibi bu saçma iddialar ve haksızlıklar karşısında her zamanki tavrım, haksızlığa uğrayanın yanında yer almak ve ne pahasına olursa olsun BİM pazarına girmektir.”

Gergerlioğlu, markette alışveriş yaparken, “BİM’de terör gıdası çıkıyor. Ortalarından birkaç parça seçelim. Kraker, kakaolu bisküvi ve çikolata alalım. Bakıyoruz çok terör olayları var. çikolatalar anlayacağınız türkiyenin durumu bu terör mamalarını aldık şimdi ankara cumhuriyet başsavcısı ahmet akça bizi neyle suçlayacak terör örgütü propagandası yapsın hakkımızda soruşturma açsın terör örgütüne üye olmadığı halde yardım ve destek veriyor.’ dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu