Teknoloji

SKYWELL ET5 Uzun Menzil Türkiye’de! İşte fiyatı ve özellikleri

SKYWELL, Mart 2023 prestijiyle elektrikli SUV modeli ET5’in iki yeni versiyonunun satışına başlıyor.

Türkiye’de Comfort, Comfort Plus, Premium Line ve Premium Plus olmak üzere 4 farklı donanım seviyesinde satışa sunulan SKYWELL ET5, yeni Long Range serisinde Legend ve Exclusive donanım paketleri ile ithal ediliyor.

Genişletilmiş menzil kapasitesi ile WLTP normlarına göre şehir içinde 646 km’ye kadar daha yüksek menzil sunabilen SKYWELL ET5 Uzun Menzil, 85,96 kWh pil kapasitesi ile öne çıkıyor. 150 kW elektrikli SUV, 0-100 km/s hızlanmasını 9,6 saniyede tamamlıyor.

SKYWELL ET5’in ferah iç mekanı, otomobilin konfor donanımı, akıllı sistemleri ve üç farklı sürüş modu ile desteklenen konfora dönüşüyor. Bu kapsamda koltuklar için ekrana dokunularak tek tuşla aşağı, yukarı ve sırt eğimi değiştirilebiliyor. Farklı sertlik derecelerine sahip katmanlı koltuk dolgusu ve arkalıklar, oturmayı daha rahat hale getirir.

ET5 Long Range Legend ve ET5 Long Range Exclusive olmak üzere iki yeni donanım seçeneği ile elektrikli SUV pazarındaki iddiasını artırıyor. 86 kWh yüksek kapasiteli bataryası sayesinde WLTP normlarına göre şehir içinde 646 km’ye kadar menzil sunabilen ET5 Long Range Legend’in anahtar teslim fiyatı 1.499.000 TL, anahtar teslim fiyatı ise 1.499.000 TL. ET5 Long Range Exclusive’in fiyatı 1.899’dur. 000 TL’den başlıyor.

haber-kadikoy.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu