Teknoloji

Samsung Galaxy Watch6 Serisi avantajlı kampanyalarla indirimde

Kişiselleştirilmiş sağlık rehberliği, amaca yönelik tasarımlar ve gelişmiş taşınabilirlik deneyimi sunan Samsung Electronics’in yeni Galaxy Watch6 Serisi ürünleri, farklı kanallarda avantajlı kampanyalarla satışa sunuldu. Satış kanalına göre sunulan avantajların arasında eski eser için 1.500 TL’ye kadar ek takas bazı, 500 TL’lik ikram çeki, tarife ekleri ve ikramlar yer alıyor.

Samsung Electronics tarafından tasarlanıp üretilen Galaxy Watch6 Serisi Türkiye’de satışa sunuldu. Teknoloji ile hayatını kolaylaştırmak, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmek isteyen tüketicilere hitap eden Galaxy Watch6 ve Galaxy Watch6 Classic eserlerinden oluşan yeni seriye farklı satış kanallarından çeşitli avantajlarla ulaşmak mümkün. Eserler, zincir teknoloji mağazaları, e-ticaret platformları ve telekom operatörleri tarafından satılıyor.

Zincir mağaza kanalından yapılan satışlarda, eski eserin getirilmesi için 1.500 TL’ye kadar ek takas desteği sağlanmaktadır. Ayrıca aynı zamanda ikramlık kumaş kordon da sunulmaktadır. Online satış kanallarında seriden eser alınması durumunda 500 TL hediye çeki kazanılıyor ve kumaş kordon hediye ediliyor. Galaxy Watch6 Serisini telekom operatörlerinden satın almak da mümkündür. İşletmecilerden yapılan alımlarda tarife eki sunulmaktadır. Bu kanalda ayrıca diğer kumaş kordonlar da sunulmaktadır.

Daha ince çerçeve ve daha kompakt tasarımla sunulan Galaxy Watch6 Serisi; Daha büyük ve canlı bir ekrana sahip. Aynı zamanda daha etkileşimli bir kullanıcı arayüzüne sahip olmak; Bütünsel sağlık tekliflerini ve güçlü performansı zarif ve şık bir tasarımda bir araya getiren Galaxy Watch6 Serisi, şimdi teknoloji tüketicisiyle buluşmaya hazır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu