Teknoloji

Samsung Galaxy S24’ün İlber Ortaylı Gibi Hissettirecek Özelliği WhatsApp’ta da Çalışacak

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz gün düzenlediği lansman etkinliğinde kendi deyimiyle “telefonlarda yapay zeka çağını başlattı”. Galaxy S24 Serisi tanıtıldı. Cihazlar tasarım anlamında büyük bir yenilik getirmese de sundukları yapay zeka özellikleriyle dikkat çekmeyi başardılar.

Galaxy S24 lansmanının en dikkat çekici özelliklerinden biri de gerçek zamanlı metin çeviri özelliği oldu. Bu özelliği ile her dilde gelir. Mesajları anında kendi dilinize çevirebilir.Kendi dilinizde yazılan mesajları, göndermek istediğiniz kişinin diline çevirerek de gönderebilirsiniz.

Samsung Galaxy S24 ile WhatsApp üzerinden insanlarla dilediğiniz dilde rahatlıkla konuşabileceksiniz.

Elbette Samsung, gerçek zamanlı metin çeviri özelliğini Samsung’un kendi mesajlaşma uygulaması aracılığıyla gösterdi. Bu nedenle söz konusu özellik Naber Bilinen mesajlaşma uygulamalarında kullanılıp kullanılamayacağı ise soru işareti olarak kaldı. Bu soru işareti resmi olarak olmasa da çözüldü.

Alvin, paylaşılan fotoğrafta Korece alınan mesajların hemen altında İngilizce tercümeleri bulunmaktadır.İngilizce yazılan mesajların Korece gönderildiği anlaşılıyor.

Öncelikle şunu belirtelim ki Samsung’un gerçek zamanlı metin çeviri özelliğinin 3. parti uygulamalarda çalışacağına dair resmi bir açıklaması yok. Dolayısıyla söz konusu özellik her ne kadar WhatsApp, Telegram veya Diğer uygulamaları desteklemeyebilir.Cihazlar satışa sunulduğunda bu konuda daha fazla bilgiye sahip olacağız.

Samsung Galaxy S24 Serisinin ön izleme görselini aşağıda hızlı bir şekilde izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu