Teknoloji

S Sport Plus Fiyatları Arttırıldı

Ülkemizdeki spor tutkunları. seni rahatsız edecek Artış haberleriyle karşınızdayız. Futboldan basketbola, hatta Formula 1 yarışlarına kadar her kategorideki sporun yayın haklarına hızla sahip olmak. S Spor ücretli abonelik paketlerini artırdığını duyurdu. Mevcut abonelere gönderilen e-postayla duyurulan artış kararı, prestijiyle bugün de yürürlüğe girdi.

S Sport’tan yapılan resmi açıklamada, artış sebeplere ilgili değerlendirmeler de yapıldı. S Sport yönetimi, gerekçe olarak KDV düzenlemelerini, artan maliyetleri ve döviz kurundaki oynaklığı gösterdi. Ayrıca artan fiyatlarda ödeme yapmak istemeyen kullanıcıların paketlerini iptal edebilecekleri bilgisi de verildi. Tamam S Sport” S Sport PlusAbonelik paketinin artan fiyatları nasıl oldu?

S Sport Plus’ın güncel fiyatları:

Yeni S Sport Plus abonelik paketi satın almak isteyen kullanıcı, bugün prestijiyle karşı karşıya. Aylık 69,99 TL, Yıllık 499,99 TL ödeyecek. Mevcut S Sport Plus abonelerinin aylık 44,99 TL, yıllık ise 359,99 TL ücret ödediğini hatırlatalım.

Mevcut kullanıcılar ne yapacak?

S Sport Plus’tan yapılan açıklamaya göre halihazırda S Sport Plus aboneliği bulunan kullanıcılar için iki seçenek bulunuyor. Paketi yıllık olarak satın alan kullanıcılar, abonelik süreleri sona erene kadar bu durumdan muaftır. etkilenmeyecekler . En geç aylık paket satın alan kullanıcılar. 5 Ekim 2023tarihi prestije sahip yeni fiyat üzerinden faturalandırılacaklar.

kayapinar-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu