Yaşam

PÜRÜZSÜZ VE PARLAK SAÇLAR İÇİN BAKIM YAĞLARI

En basit günlük rutininiz bile ne yazık ki saçlarınıza zarar verebilir. Zararsız bir saç düzleştirme seansı, saç rengi değişikliği veya kuru soğuk hava… Bunların hepsi saçınızı olumsuz etkileyebilir. Bu konuyu bu kadar olumsuz başlatmak istemezdik! Ancak tüm bu olumsuzluklar tek bir dokunuşla olumluya dönüşebilir. Birkaç damla yağ, aradığınız kurtarıcı olabilir!

Saç yağları serumlara birden fazla karıştırılabilir ancak saç yağları çok daha ağır ve hızlı bir bakım sunar. Birkaç kullanımdan itibaren saçınızın görünümünü düzenleyen yağlar, saç uçlarından diplerine kadar nemlendirerek uzun süreli bir onarım süreci sağlar. Ancak her bakım ürününde olduğu gibi saç bakım yağlarında da seçici olmalısınız. Özellikle kuru ve sakin saçlara sahipseniz, daha ağır yağları tercih ederken, şikayetiniz sadece parlaklık ise daha hafif formüllere yönelmek daha gerçekçi olacaktır.

Neyse ki günümüzün güzellik branşı her saç stiline, her saç tipine ve her şikayete uygun bir bakım ürünü sunabiliyor! Ulaşılması imkansız gibi görünen şampuan reklamları gibi görünen saç parlaklığına kavuşmak sandığınız kadar zor değil. Tek ihtiyacınız olan gerçek bir bakım ürünü!

Sizler için seçtiğimiz saç bakım yağlarını fotoğraf galerisinden inceleyebilirsiniz…

bir

Yoğun Saç Yağı Saç Bakımı, 875 TL SACHAJUAN sevil.com.tr

Saça yük oluşturmadan saçın onarılmasına ve parlak bir görünüme kavuşmasına yardımcı olan bu saç bakım yağı, saçların güçlenmesine ve kırık görünümünün azalmasına yardımcı olur.

Getty Resimleri

2

Nutriplenish Çok Amaçlı Saç Bakım Yağı, 629 TL AVEDA aveda.com.tr

5 farklı konsantre yağ içeren bu bakım yağı, tüm saç tiplerini derinlemesine nemlendirir ve parlaklık katar. Kakao, organik zencefil, kakule ve diğer saf ve birki özleri içeren bu ürün kuru saçları derinlemesine onarır.

Getty Resimleri

3

Saç Bakım Yağı, 225 TL KAI BEAUTY DOĞAL brandroom.com.tr

Tüm saç tipleri için uygun olan bu ürün, saç dökülmesine neden olan çevresel faktörlere karşı saç derisini destekler. Ginseng, çörek otu yağı, argan yağı, hint yağı, susam yağı ve avokado yağı gibi birçok doğal içeriğe sahip olan bu yağ, saçlarınızı derinlemesine besler.

Getty Resimleri

4

Onarıcı ve Koruyucu Saç Bakım Yağı, 170,93 TL YVES ROCHER yvesrocher.com.tr

Yıpranmış saçlar için özel olarak üretilen bu saç yağı, saçınızı besler, onarır ve kurumasını önler. Organik jojoba yağı içeren bu ürün kuru ve yıpranmış saçları ağırlaştırmadan besleyerek ipeksi ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır.

Getty Resimleri

5

Pürüzsüzleştirici Yağlı Saç Maskesi, 780 TL KIEHL’S kiehls.com.tr

Argan ve babassu yağı içeren bu saç maskesi tüm saç tipleri için uygundur. Saça etki ederek pürüzsüz ve parlak bir görünüm sağlayan bu yağ kuru saçları onarır.

Getty Resimleri

6

No.7 Yapıştırıcı Yağ, £28 OLAPLEX kült güzellik.co.uk

Kuru ve cansız saçlar için yaratılan bu ürün saçlarınıza yumuşak, parlak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırırken elektriklenmiş ve kabarık görünümü azaltır.

Getty Resimleri

7

Saç Bakım Yağı, 650 TL EV YAPIMI AROMATHERAPİ ev yapımıaromaterapi.com

Argan, soğuk sıkım jojoba yağı, ylang-ylang yağı ve biberiye yağı içeren bu saç bakım yağı, saçlarınızı derinlemesine beslerken kuru saçları onarır.

Getty Resimleri

8

Canlandırıcı Saç Bakım Yağı, 1.465 TL PHILIP B. beymen.com

Süper hafif esansiyel bitki ve çiçek yağları ile dolu olan bu bakım yağı, saça canlılık, güç ve parlaklık kazandırarak uzun süreli onarım sunar.

Getty Resimleri

9

Hindistan Cevizi Saç Bakım Yağı, 319,92 TL THE BODY SHOP thebodyshop.com.tr

Organik hindistan cevizi yağı, soya fasulyesi yağı ve pracaxi yağı içeren bu ürünü gece boyunca saçlarınızda bekleterek besleyici maske olarak kullanabilirsiniz. Kuru, cansız ve yıpranmış saçlar için üretilen bu ürün saçı nemlendirir ve besler.

Getty Resimleri

10

Saç Bakım Yağı, 1.049 TL GISOU sephora.com.tr

Mirsalehi Balı ile zenginleştirilmiş bu saç yağı, saçın doğal nem dengesini geri kazandırırken, daha sağlıklı, yumuşak ve güçlü, ipeksi parlaklıkta saçlar sağlar.

Getty Resimleri

habereceabat.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu