Haber

Portekiz ve Güney Kore son 16’ya yükseldi

2022 FIFA Dünya Kupası H Grubu’nda oynanan 3. ve son maçların ardından Portekiz 6 puanla lider olurken, Güney Kore 4 puanla kümeden 2. oldu ve son 16’ya kalan takım oldu.

Güney Kore ile Portekiz, Education City Stadı’nda karşı karşıya geldi. Arjantinli hakem Facundo Tello’nun yönettiği maçta Güney Kore, Portekiz’i 2-1 mağlup etti. Güney Kore’ye galibiyeti getiren golleri 27. dakikada Kim Younggwon ve 90+1’de Hwang Heechan kaydetti. Portekiz’in golü 5. dakikada Ricardo Horta’dan geldi. Bu sonucun ardından Portekiz H grubunu 7 puanla tamamlarken, Güney Kore 4 puanla grupta 2. oldu ve son 16 turuna damgasını vuran takımlar oldu.

URUGUAY’IN GELİŞMESİ YETERLİ OLMADI Gecenin bir diğer maçında Gana ile Uruguay karşı karşıya geldi. Almanya Futbol Federasyonu’ndan Daniel Siebert yönetiminde Al Janoub Stadı’nda oynanan karşılaşmada Uruguay, Gana’yı 2-0’lık skorla mağlup etti. Uruguay’a galibiyeti getiren golleri 26. ve 32. dakikalarda Giorgian de Arrascaeta kaydetti.

Öte yandan Trabzonspor’da Uruguay’da forma giyen Maximiliano Gomez 80. dakikada Giorgian de Arrascaeta’nın yerine oyuna dahil olurken, Galatasaray forması giyen Fernando Muslera ve Lucas Torreira’nın çabası fazla sürmedi. .

– Katar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu