Haber

Kayapınar Belediyesi’nden vatandaşlara spor alanında destek

Diyarbakır’da Kayapınar Belediyesi, sporu teşvik etmek amacıyla ilçede uygun spor alanlarına sahip siteler için “Spor Her Yerde” projesini düzenledi.

Kayapınar Belediyesi, sporu sevdirmek ve başta Kayapınarlı gençler olmak üzere tüm vatandaşların spor yapmasını sağlamak amacıyla “Spor Her Yerde” projesini hayata geçirdi.

Proje kapsamında uygun spor sahalarının bulunduğu Kayapınar ilçesi uçlarındaki 8 bin nüfuslu sitelere belediye gözetiminde futbol, ​​basketbol, ​​tenis, voleybol, satranç ve pilates kursları ücretsiz olarak verildi. uzman öğretmenler. İhtiyaç halinde yeni ve farklı spor kursları açılabileceği bildirildi.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı Arif Karaman, “Her Yerde Spor” proje çalışmalarının başladığı alanı ziyaret etti. Gençlerle zaman zaman spor yapan Karaman, projenin hayırlı olmasını diledi.

Karaman, şu anda altyapısı üzerinde çalışılan projenin yaz aylarında çok daha büyüyeceğinin altını çizerek, “Sitelerin eğitim için ihtiyaç duyduğu spor malzemelerini ve imkanlarımızı uzman hocalarımızla birlikte hediye ediyoruz. Spor dostu Kayapınar Belediyesi olarak hemşehrilerimizin sağlıklı bireyler olması, spor yapması ve formda kalması için girişimi başlattık. Projeye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Her Yerde Spor” projesi ile alanında uzman eğitmenlerden eğitim alan gençler ve site sakinleri, kursların eğlenceli geçtiğini ve ilgi duydukları sporla ilgili kurslar almaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, Kaymakam’a teşekkür ettiler. Ücretsiz eğitim ve ekipman sağlayan Karaman. – DİYARBAKIR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu