Haber

NUMAN KURTLUŞ 14 MAYISTAN SONRA SAHTE MİLLİYETÇİLİĞE KATILIYOR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ümraniye’de vatandaşlarla bir araya geldi. Kurtulmuş, Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde vatandaşlarla sohbet etti. Kurtulmuş, Ümraniye’deki AK noktasını ziyaret ederek burada bir konuşma yaptı. “Kandil’de terör baronlarının açık desteğine karşı PYD/YPG ile kol kola olup, PKK’ya terör örgütü diyemeyenler, ‘Defolun buradan, sizin desteğinize ihtiyacımız yok’ diyemeyenler şimdi de PKK’yı terör örgütü ilan etmeye çalışıyorlar. 14 Mayıs’tan sonra sahte milliyetçiliğe girişin.” söz konusu.

AK noktasında konuşan Numan Kurtulmuş, “Biz Kandil’in terör baronları kolay değil, FETÖ’nün Avrupa ve Amerika’daki uzantıları, içerideki ve dışarıdaki her türlü işbirlikçisi yetmedi” dedi. Kolay değil, ‘Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı silin, diktatörü devirin’ diye dünyanın bütün dergilerinin kapaklarını Türkiye’deki seçimlere katılmaya çağıran Batı’nın uşaklarıdır” dedi.

Kurtulmuş, ‘TBMM’de Türkiye’nin sınır ötesi operasyonuna hayır oyu veren Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Şimdi ilk turda çok gerideler, acaba Sinan Ogan’ın 5.2 oyunlarından bir şekilde milliyetçi oylara ulaşıp farkı kapatabilir miyiz? Dün de bir sahne vardı. Bu milleti enayi yerine mi koyuyorsunuz? Kandil’de terör baronlarının açık desteğine karşı PYD/YPG ile kol kola gidenler, PKK’ya terör örgütü diyemeyenler, ‘Defolun oradan, sizin desteğinize ihtiyacımız yok’ diyemeyenler artık ortada. 14 Mayıs’tan sonra sahte milliyetçilik yapacak. Sence bu millet enayi mi? Bu milletin bir şey anlamadığını mı sanıyorsunuz? Siz işinize bakın millet, böyle zikzak çizenlerin, milleti böyle enayi yerine koyanların hesabı gerçekten sandıkta sorulacak. Recep Tayyip Erdoğan’ı çok güçlü bir şekilde sandıktan indirerek bu millet yoluna devam edecektir.”

cinehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu