Haber

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu görüşmesinin yayınlanmayan görüntüleri ortaya çıktı! Golfçülere verdiği cevap çok anlamlı.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanlığı adayı olarak seçimlerden cumhurbaşkanı adayı olarak ayrılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na istifa davetleri yükseldi. 28 Mayıs’ın hemen ardından değişim mesajı vermeye başlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasında soğuk rüzgarlar eserken, iki lider bir görüşme daha gerçekleştirdi.

BAHÇE GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Sosyal Tesislerindeki görüşme yaklaşık 2 saat sürdü. Görüşmede neler konuşulduğu merak konusu olurken, Ahlatlıbel bahçesinde iki liderin görüşleri ortaya çıktı. Fox TV’den Gülşen İnce’nin haberine göre Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, görüşmenin ardından bahçede yürüyüşe çıktı. İkili, yürüyüş sırasında kenarda golf oynayan vatandaşlarla sohbet etti.

“GEÇMİŞİ YAPTIK”

Vatandaşlar iki lideri golf oynamaya davet etti. Kılıçdaroğlu kuralları bilmediğini söylerken İmamoğlu’nun “Neyse biz ön karar verdik. Cumhurbaşkanımız size eşlik edebilir” açıklaması dikkat çekti.

“CUMHURBAŞKANIM YAPTI, BEN O’NUN İÇİN YAPTIM DİYORUM”

Vatandaş ise İmamoğlu’na “Yaparsan söylemediklerini bırakmazlar başkanım bence sen gizli oyna” dedi. Kılıçdaroğlu’nu işaret eden İmamoğlu, “Cumhurbaşkanım başlasın, ben ne yapayım? Cumhurbaşkanım yaptı, ben onun için yaptım diyorum” yanıtını verdi.

İzleyenleri güldürdü

Görüntülerde Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’nun samimi olduğu görüldü. İmamoğlu’nun vatandaşlarla diyaloğu sırasında verdiği yanıtlar izleyenleri güldürdü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu