Haber

Kayserispor, İstanbulspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

SporToto Harikalar Ligi gruplarından Yukatel Kayserispor, İstanbulspor’a konuk olacağı 21. hafta karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerindeki antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserisporlu futbolcu Miguel Cardoso, hafta içi maç oynamadıkları için İstanbulspor maçına daha iyi hazırlanacaklarını söyledi.

İstanbulspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Cardoso, “Çünkü yakın zamanda Beşiktaş’a yenildik. İstanbulspor maçından 3 puan alıp şehrimize galibiyetle dönmek istiyoruz.” dedim.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile eşleştiklerini hatırlatan Cardoso, “Şu an için İstanbulspor maçına odaklanmış durumdayız. Kupada Fenerbahçe ile zorlu bir rekabet içinde olacağız.” ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımın genç oyuncusu Ethem Balcı, İstanbulspor maçına iyi hazırlandıklarını ifade etti.

Balcı, “Beşiktaş maçında yenildik. Ancak İstanbulspor maçını kazanıp tekrar zirveye çıkmak istiyoruz. Bu nedenle İstanbulspor maçını kazanmak için elimizden geleni yapmayı düşünüyoruz. Asist.” terimleri kullandı.

Eğitim

Öte yandan teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen ve ısınma çalışmaları ile başlayan antrenman, pas çalışmasıyla devam etti.

Antrenman, top kapma ve presin ardından çift gollü maçla sona erdi.

Sarı-kırmızılı grup mücadele hazırlıklarına yarın yapacakları antrenmanla devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu