Haber

İzmir Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Avrupa Üçüncüsü Oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesigençlik ve Spor Kulübünün tekerlekli sandalye basketbol grubu, IWBF EuroCup-3’te Avrupa üçüncüsü oldu. İzmirli atlet Ahmet Efetürk, turnuvanın en değerli sporcusu seçilerek turnuvada ilk beşe girdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tekerlekli sandalye basketbol takımı IWBF EuroCup-3’te Avrupa 3.’sü oldu. Yalova’da düzenlenen IWBF EuroCup 3’ün son maçında İngiltere temsilcisi London Titan’ı 69-56 mağlup ederek Avrupa’nın en değerli kupaları arasında yerini aldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Avrupa üçüncüsü oldu. Bu önemli şampiyonayı Alman takımı Hannover United birinci, Dinamo Sassari ise ikinci sırada tamamladı. Şampiyonada iyi bir performans sergileyen Ahmet Efetürk, en değerli sporcu seçilerek turnuvanın ilk beşine girdi.

5 MAÇ 4 GALİBİYET

IWBF EuroCup-3 B Grubu’nda yer alan İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, ilk maçında Fransız Toulouse IC’yi 74-61, İtalyan Dinamo Sassari’yi 71-67 ve İsviçre temsilcisi Pilatus Dragon’u 67-42 mağlup etti. set başkanı tamamlandı. Yarı final maçında Alman Hannover United’a 58-82 yenilen İzmir ekibi, İngiltere temsilcisi London Titan’ı 3 sayı-4’lük maçta 69-56 yenerek Avrupa üçüncüsü oldu.

REYHANİ: “MUTLUYUZ”

İzmir’e kupayla döndükleri için mutlu olduklarını söyleyen Teknik Direktör Ali Reyhani, “Ülkemizde düzenlenen EuroCup-3’te Avrupa 3.’sü olduk. Yarı finalde şampiyon takıma yenildik, 2.’yi yendik. Bizim için güzel ve verimli bir şampiyona oldu. Şimdi tüm hedefimiz lig. En iyi yerde tamamlamayı hedefliyoruz ve bunu başaracak gücümüz de var.”

Kaynak: ANKA / Spor

mentese-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu