Ekonomi

Honaz Belediyesi’nde en düşük asgari ücret 10 bin 300 TL oldu

Honaz Belediyesi’nde imzalanan toplu sözleşme ile en düşük taban fiyat 10 bin 300 TL oldu. Şenlik havasında geçen toplu iş sözleşmesinde davullar çalındı, halaylar çekildi.

Honaz Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde imzalar atıldı. Sözleşmeli olarak çalışan işçilerin ücretlerinde ve sosyal haklarında iyileştirmeler yapıldı. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini ilçede yaşatan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; Belediye, çalışanı enflasyon karşısında ezmemek adına Belediye-İş Sendikası ile masaya oturdu. Önder Yüksel Kepenek; Honaz Belediyesi, çalışanları için asgari ücret olan 10 bin 300 TL’yi belirleyen toplu iş sözleşmesine imza attı.

Toplu iş sözleşmesi Honaz Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleşti. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; Belediye – Sendika Denizli Şube Başkanı Uğur Cihan, belediye çalışanları ve aileleri katıldı. Şenlik havasında geçen toplu iş sözleşmesinde davullar çalındı, halaylar çekildi.

“Çalışanlarımıza Hakkını Vermek İçin Çalışıyoruz”

Toplu İş Sözleşmesi Programı’nda konuşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “doğru bütçeleme”nin önemine vurgu yaptı. Önder Kepenek; “Denizli’de en yüksek maaşı veren belediyelerin başında gelmek için çalışıyoruz. Genel Başkanımızın da dediği gibi hiçbir çocuk aç yatmayacak. Biz de bu amaçla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gerçek bütçeleme yaparak bu sözleşmeyi imzaladık. tüm çalışanlarımızı mutlu edecek fiyatlar vermek.Çalışanlarımızı enflasyona düşürmeyeceğiz.Ekonomik dalgalanma nedeniyle maaşları yeniden revize etmeye hazırız.Mali Hizmetler Birimi’ne ve Denizli Şube Başkanına teşekkür ederim. Belediye-İş Sendikası Uğur Cihan Tüm personelimize sözleşmemiz hayırlı olsun.”

“Başkan Kepenek’e teşekkür ediyoruz”

Toplu İş Sözleşmesi’nde konuşan Belediye-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Uğur Cihan, taleplerinin fazlasıyla yerine getirildiğini belirterek; “Bugün Belediye Başkanımız Yüksel Kepenek ile Honaz Belediyesi çalışanı için görüşmeye geldik. Burada güzel bir tabloyla karşılaştık. Honaz Belediyesi’nin tüm çalışanlarının sendikalı olduğunu öğrendik. Taleplerimiz sözleşmeye yansıdı. İstiyorum” Her zaman işçilerin yanında olan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.” konuştu. – DENİZLİ

kemerajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu