Teknoloji

Hollywood Senarist Grevlerinden Örümcek Adam Dahil Birçok Sony Filmi Etkilendi

Hollywood’da uzun süredir devam eden senarist grevlerinin ilk büyük etkisi Sony oldu. Sony’nin yapımcılığını ve dağıtımını üstlendiği animasyon dizisi Spider-Man: Spider-Univers serisinin ikinci filmi. ‘Örümcek Evreninde’Daha yakın zamanda vizyona girmişti ancak stüdyo serinin üçüncü filmi için çalışmalara başlamıştı ve hatta bir çıkış tarihi bile vardı.

Ancak Writers Guild of America’nın yürüttüğü grevin etkilerinden de faydalandılar ve Spider-Man: Beyond the Spider Cosmos serinin üçüncü filmi olacak. 2024’ün bahar ayları olarak belirlenen vizyon tarihi ertelenmek zorunda kaldı.

Sadece Örümcek Adam değil, Avcı Kraven de dahil olmak üzere birçok film ertelendi.

Orlando Bloom ve David Harbour gibi ünlülerin olmadığı sinema pazarlamasına farklı bir yaklaşım bulmaya çalışan Sony, 11 Ağustos’ta vizyona girecek yeni yarış filmi Gran Turismo için planlarını değiştirdi. Film 25 Ağustos’ta vizyona girecekve 11 ve 18 Ağustos hafta sonlarında önizlenecek.

Aaron Taylor-Johnson’ın oynadığı şirket Ekim ayında Avcı Kraven filmini de çekmiştir. . Gecikmeler dışında Venom 3 ve Bad Boys 4 gibi iki önemli filmin vizyon tarihleri ​​de açıklandı: Her ikisi de 14 Haziran 2024’te vizyona giriyor.

Spider-Man: Beyond the Spider-Verse favori ve yüksek kazançlı bir dizi Yazar grevinden etkilenen en büyük proje oldu Sony, sinemanın oyuncuları artık seslendirme yapamadığı için sinemayı yayın takviminden çıkarmak zorunda kaldı. Aslında grevden önce sinemanın ertelenmesi bekleniyordu ama grev süreci hızlandırdı.

haberuzunkopru.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu