Haber

Feyza Altun, Özlem ve Tayyar Öz Çiftinin Din Kullanarak Para Kazandığını İddia Etti!

Dilan ve Engin Polat çiftinin ardından diğer sosyal medya fenomenlerinin de güzellik merkezleri sahibi olduğu yönündeki iddialar her geçen gün artmaya devam ediyor. Özellikle Polat ailesini andıran Hasret ve Tayyar Öz çiftinin deneyimleri dikkat çekti. Feyza Altun, yakından takip ettiği bu aile için her gün yeni bir tez ortaya koyuyor. Altun bu kez sosyal medyada Öz ailesinin dini kullanarak para kazandığını öne süren bir görsel paylaştı… Detaylar?

Feyza Altun, Dilan Polat ve Engin Polat’ın ardından diğer sosyal medya fenomenlerini de mercek altına aldı.

Bu fenomenlerin başında ise Özlem ve Tayyar Öz çifti geliyor. Hem iş hayatıyla hem de abartılı yaşamıyla çoğumuza Dilan Polat izlenimi verdi.

Feyza Altun geçtiğimiz günlerde Öz çiftinin çalışmaları hakkında farklı bir iddia ortaya atmıştı. Altun, çiftin iş üretim sahalarıyla ilgili bir gönderi paylaştı.

Altun, Hasret ve Tayyar Öz çifti için yeni bir tez ortaya koydu. Çift, Instagram paylaşımlarında birbirlerine daima Bay/Bayan diye hitap ediyor.

Feyza Altun, dikkatlerden kaçmayan bu detayı muhafazakar görünmeye çalıştıkları için yaptıklarını söyledi. Altun, Instagram’da para kazandıran şeyin din olduğunu keşfettikleri için bu tür paylaşımlara ve yaşam tarzlarına sahip olduklarının da altını çizdi.

Feyza Altun’a göre Özlem Öz’ün birçok paylaşımında yer alan dini detaylar para kazanmak amaçlıydı. Feyza Altun ayrıca çiftin laik bir tarza sahip olduğunu da iddia etti.

Feyza Altun’un Hasret Öz ve Tayyar Bey’in laik/muhafazakar tarzlarını anlatan yazısı?

Feyza Altun, bu açıklamayı Özlem ve Tayyar Öz’ün eski videosuyla destekledi. Özlem Hanım’ın videoda sadece Tayyar Bey’e “Tayyar” diye hitap etmesi dikkat çekti?

Bu paylaşımı gören sosyal medya kullanıcıları yorum yapmayı unutmadı…?

?

?

?

?

dikiliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu