Haber

Fatih Portakal: Kılıçdaroğlu’nun yaptığı siyasi ahlaksızlıktır

Genel seçimlerde ağır yenilgiye uğrayan muhalefetin, yerel seçimler öncesinde sandalye pazarlığı sürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ile gizlice görüşerek sandalye sözü alarak Demokrasi ve Terakki (DEVA) Partisi’nden istifa eden İstanbul ilçe başkanları, kamuoyunda tepkiyle karşılandı.

Cumhurbaşkanlarının da aralarında bulunduğu 500 kişinin istifa ettiği olayın ardından 20 bin kişinin daha partiden ayrılması bekleniyor.

Fatih Portakal: Kılıçdaroğlu’nun siyasi ahlaksızlığı

Olayın ortaya çıkmasından sonra Kılıçdaroğlu’na tepki gösterenlerden biri de oydu.

Portakal, Sözcü TV’de yaptığı yayında, “Kılıçdaroğlu’nun yaptığı siyasi ahlaksızlıktır. Bir partinin genel başkanına haber vermeden gidiyorsunuz. Onların da onurları yok. İstifa edeceklerdi, davalarından vazgeçeceklerdi. Dersinizi almadınız mı? Hala işiyorsunuz. Harakiri Kemal Bey! Artık sizi düşünmüyorum Türkiye. Türkiye’nin ikinci büyük partisinden bahsediyoruz, biz ona ana muhalefet partisi diyoruz. Bir insan kendisine, arkadaşlarına, çevresine bu kadar zarar verebilir. Siyasi etik açısından uygun değil. Siyasi ahlaksızlıktan bahsediyoruz ama Kemal Kılıçdaroğlu’nun şimdi neler yapabileceğini düşünün. Ne vaatler veriyor “Hayal edin bulunsun”İfadelerini kullandı.

habersancaktepe.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu