Teknoloji

Elon Musk, New York Times’ın Twitter Mavi Tiki’ni Kaldırdı

Özellikle Twitter’ı satın aldığı günden beri medya kuruluşlarıyla savaş halindedir. Elon Musk çarpıcı bir karara daha imza attı. Sürekli it dalaşına girdiğine tanık olduk. New York Timesve Elon Musk, bu sefer mavi tik kavgası.

Geçtiğimiz haftalarda Musk, 1 Nisan itibarıyla mavi tikli hesaplardaki rozetin Twitter Blue üyeliği olmadığı sürece kaldırılacağını paylaşmıştı. Bugün 3 Nisan olmasına rağmen Twitter dünyasındaki mavi tiklerde bir değişiklik yok, Tek kurban, 55 milyon takipçisi olan The New York Times oldu.

The New York Times’tan mavi tik rozeti kaldırıldı:

Twitter’ın The New York Times’tan mavi tiki kaldırmasının şimdilik bir nedeni yok. Ancak, arıyoruz Gerekçe çok kurumsal olmayabilir. . Ne de olsa Twitter artık tek kişilik bir şirkete dönüştü.

Elon Musk’ın 2 Nisan’da yaptığı paylaşım bu durumu açıkça gösteriyor:

“New York Times’ın en büyük trajedisi, propagandalarının bile çekici olmaması. Artı, akışları Twitter’ın ishaline eşdeğerdir. okunamıyor. Sadece en iyi makalelerini yayınlasalardı, çok daha fazla gerçek takipçiye sahip olurlardı. Aynı şey tüm yayınlar için geçerli.”

Konuyla ilgili Twitter veya The New York Times tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. Ek bilgi olarak The New York Times dahil olmak üzere The Washington Post ve birçok dev yayıncı aşağıdaki pakete abone olmayacaklarını açıkladı.

Twitter, Blue abonelerini orijinal doğrulanmış hesaplarla bir tutuyor

Ortada bir de belirtelim ki Twitter mavi tikleri kaldırmaz ve gerçekten doğrulanmış hesapları Mavi aboneler ile eşitler. Öyle ki rastgele bir kullanıcının mavi tikine tıkladığınızda “Twitter Blue abonesi veya doğrulanmış hesap olduğu için” mavi tik verildiği söyleniyor. Bu nedenle, hesabın Mavi abonesi bir o sahte mi Ya da doğrulanmış bir hesap olup olmadığını anlayamazsınız. (Ekran görüntüsündeki hesap gerçekten doğrulanmıştır, dolandırıcılığımızı gördünüz…)

havzaajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu