Haber

Buca’da Parklara Zarar Veren Vandallara Tepki

İzmir’in Buca ilçesinde çocuk oyun parkının yanmasının ardından bu kez parklardaki su fıskiyeleri zarar gördü. Vandallara artık dur çağrısında bulunan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, “Bütün bu hizmetler vatandaşımızın vergileriyle yapılıyor. Burada hepimizin kazancından kesilen vergiler var yani hepimizin alın teri var. İnsanın zararı olur mu? kendi malı mı?” tepki gösterdi.

Buca’da, geçtiğimiz haftalarda Yıldız Mahallesi’ndeki Şemsiye Parkı’nın yakılmasının ardından oyun alanları yeniden vandalların hedefi oldu. Parklara saldıran kimliği belirsiz kişi veya kişiler, bu kez de ilçenin çeşitli mahallelerindeki parklarda bulunan sebilleri ve kronometreli su saatlerini kırdı.

Halkın vergileriyle ağır emek harcanarak vatandaşın hizmetine sunulan parkların her zaman vandalların amacına yönelik olduğunu söyleyen Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, “Çok üzgünüz. Bu kötü durum bunu yapanlar bilmiyor mu ki bunca hizmet vergileriyle yapılıyor bu parklar vatandaşın ortak malıdır burada herkesin alın teri var hizmete açıyoruz bakımını yapıyoruz ama kiminle para mı yapılır, bizim insanımızın parasıyla, kazancımızdan kesilen vergilerle yapılır. İnsan kendi malına nasıl zarar verir?” dedi. – İZMİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu