Haber

Aydın’da Cumhur İttifakı ve MHP Belediye Başkanı Burak Pehlivan, Pınardere Köyü’nde halkla buluştu.

Aydın’da seçim kampanyasını sürdüren MHP’li Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Burak Pehlivan, Pınardere Köyü’nde halkla buluştu. Soğuk havaya rağmen köylülerin yoğun ilgi gösterdiği kafeterya toplantısında yapacağı çalışmalarla ilgili konuşan Burak Pehlivan, vatandaşlardan destek istedi.

Aydın’da 10 yıldır yerel yönetimlerde görev yapan aynı partiye mensup belediye başkanları arasında yaşanan anlaşmazlığın bedelini halkın ödediğini iddia eden Burak Pehlivan, şehrin tüm sorunlarının farkında olduklarını belirtti. köy köy, sokak sokak gezerek, “Bahane değil, hizmet üretmek, bize yetki vermek ve etkisini görmek için yola çıktık” dedi. “Aydın halkından değişiklik istedi.

Yaklaşık 9 yıldır atıl durumda olan eski minibüs garajını en kısa sürede yeniden canlandıracaklarını kaydeden Pehlivan, “Ne yazık ki şehrin göbeğinde binlerce metrekarelik alan atıl durumda. Bu da yapılacaktı. En kısa sürede halka hizmet verecek bir alan. Ancak hiçbir şey yapılmadı. Biz göreve geldiğimizde burası terk edilmiş durumdaydı.” Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olan üretici köylülerimizin ürünlerini satabilecekleri, altına otopark, salı günleri genel pazar, haftanın diğer günlerinde ise çiftçi pazarı kuracağız” dedi.

Pehlivan konuşmasında, derslerine uygun olarak grup halinde çalıştıklarını belirterek, “Aydın’ın trafik sorununu, sokak hayvanlarının köylere ulaşması sorununu, çöp sorunundan yol ve ulaşım sorununa kadar çözeceğiz. Başta kırsal mahallelerimizde spor sahası sorunu olmak üzere, çok amaçlı salonlara kadar tüm sorunları tek tek bildirdik. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz.” “Desteğinizi istiyoruz,” dedi Efeler’e yeni bir kimlik vereceklerini de sözlerine ekledi.

“10 yıldır çözülemeyen sorunları bugün mü çözecekler?”

Aydın’ın sorunlarının bugün yaşanmadığını ve 10 yıldır artarak devam ettiğini belirten Pehlivan, “Bugün sizden yetki isteyenler 10 yıldır bu şehri yönetenlerdir. 10 yıl boyunca sorunları çözmek, 31 Mart’tan sonra çözmek mi? Seçim sloganlarımızdan biri ‘Yapacağız’. Yapacağız.” “Ancak birlikte başaracağız. Tüm muhtarlarla ve kamuoyuyla sürekli istişare halinde olacağız. Çözülmüş sorunlarla karşınıza çıkacağız” dedi.

Oldukça soğuk havaya rağmen Köy Meydanı’nda gördüğü ilgiyle moral yükselten MHP Belediye Başkanı Adayı Burak Pehlivan, hizmet için vatandaşlardan destek istedi. – AYDIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu