Haber

Atakan Işıktutan ile dizginsiz aşk yaşayan İrem Derici, Özel Hayatını İtiraf Etti!

Ünlü müzisyen İrem Derici, özel hayatı ve açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren isimlerden biri. Sadece müziğiyle değil, samimi konuşması ve kişiliğiyle de herkesin gönlünde taht kuran ünlü isim, son olarak Ne Olursanız Olun Rahat Olun programına katıldı. Youtube’da yayınlanan programda özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan müzisyen, sevgilisiyle ilgili itiraflarda bulundu.

Pop müziğin başarılı isimlerinden biri olan İrem Derici, hem özel hayatı hem de samimi açıklamalarıyla sıkça gündeme geliyor.

Uzun süredir aşkının yüzünü güldürmeyen müzisyen, geçtiğimiz şubat ayında Survivor’ın eski yarışmacısı Atakan Işıktutan ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Ünlü şarkıcı, sevgilisiyle Amsterdam’da çektirdikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak ilgisini duyurmuştu hatırlarsınız.

Sosyal medyada sık sık fotoğraf paylaşan ve sevgisini her fırsatta dile getiren Derici, geçtiğimiz günlerde Youtube’da yayınlanan “Ne Olursan Ol Rahat Ol” programına konuk oldu.

Ünlü isim programda özel hayatıyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulunurken, sevgilisi Atakan Işıktutan’a olan aşkından da bahsetti.

Ünlü isim, “Atakan’ın kokusu var. Bebek kokuyor, beş gün antrenman yapsın, hiç yıkamasın. Çok şükür yüzüme güldü.”

Kendisi hakkında da “Kendimi seviyorum. Çok zeki, bulunduğu ortama neşe katan, pratik bir kadınım. Ama ölene kadar da görünüşümle barışmayacağım” dedi.

cardakhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu