Haber

Adaylığı kesinleşen milletvekillerinden Kızılay’a “kan” desteği

Elazığ’da adaylığı belirlenen AK Parti milletvekilleri, il teşkilatının düzenlediği Kızılay Kan Bağışı Kampanyası’na takviye güç vererek kan bağışında bulundu.

AK Parti Elazığ il teşkilatı tarafından Kızılay’ın Kan Bağışı Kampanyası için takviye programı düzenlendi. İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile Prof. Dr. Erol Keleş ve Hasan Murat Öz de ayaklarının tozuyla destek verdi. Milletvekili adayları ve beraberindekiler, öğretmen evinin karşısında bulunan Kızılay Kan Merkezi aracına giderek kan bağışında bulundu.

Öte yandan AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları öncülüğünde şehrin çeşitli noktalarına konuşlandırılan ‘AK Nokta’ aracı iftar sonrası ikramlarda bulunuyor. Burada vatandaşlara çay, hurma ve badem şekeri ikram eden gençler, AK Parti’nin vaatlerini anlatan 21. yüzyıl broşürleri dağıtarak gençlere bilgi veriyor.

Adayların belirlenmesinin ardından birlikte sahaya indiklerini belirten AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “AK Parti olarak kesinlikle 5 milletvekili adayımız olmuştur. Öncelikle; Hem bu aday arkadaşlarımızın hem de şehrimizin güzel olmasını diliyorum, her biri bizim için çok değerli. Sayın Cumhurbaşkanımızın da onayı ile 5 milletvekili adayımız oldu. Milletvekili adayımızı ilimize göndermiş olduklarını görüyoruz. Hızla onlarla birlikte sahaya indik ve işimizi yaptık. Aslında hiç ayrılmadığımız alandı, şimdi adaylarımızla birlikte çalışıyoruz. Kısa süren seçim kampanyası döneminde tabiri caizse bir saat bile kaybetmemek için çaba ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

“Kampanyamızı önce Kızılay gibi çok iyi işler yapan bir birimde başlatmayı uygun gördük”

Adaylığın kente hayırlı olmasını dileyen AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Tayyip Erdoğan Kampanyamızı önce Kızılay gibi çok güzel işler yapan bir birimde başlatmayı uygun gördük.Sağlıkçı olarak 30 yıldır çalışıyoruz.Tıp mesleğim var.Başhekim oldum. Yaklaşık 20 yıldır Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nin ve bunun son iki buçuk yılı.Kan bağışının ne kadar değerli olduğunu bilen bir insanım.Kan bağışı gerçekten hayat kurtarır ve tüm vatandaşlarımızı yaptığım kan bağışına davet ediyorum, dedi.

“Ayağımızın tozuyla sahaya indik”

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adaylarından Hasan Murat Öz, “Bildiğiniz gibi bugün listeler açıklandı. Bizler de bugün AK Parti milletvekili adayları açıklandı. Öncelikle listenin hayırlara vesile olmasını diliyorum. ilimize ve insanımıza hayırlı olsun.Ayağımızın tozuyla sahaya indik.Gençlik kollarındaki arkadaşlarımız ramazanın başından beri halkımızın yanındalar.Buluşup çay,badem şekerleri,hurmalar ikram ediyorlar. Partimizin hizmetlerinden de bahsedelim.Ayaklarımızın tozuyla ‘Bismillah’ dedik ve ‘Rahmetli kardeşlerimizi ziyaret edip halkımızla görüşelim’ dedik. – ELAZIĞ

gurpinarhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu