Ekonomi

Türk Telekom’dan deprem bölgesinde çocuklara bayram tatili

Türk Telekom, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Hatay’da çadırkent ve konteyner kentlerde kalan çocuklara özel etkinlik düzenledi. Ramazan ayı boyunca 5 ilde vatandaşlarla buluşan Türk Telekom’un sosyal ve dijital aktivite tırında çocuk tiyatrosu, kukla yapım atölyesi, resim atölyeleri, yüz boyama etkinlikleri ve çeşitli gösteriler sunulurken, dijital deneyim VR teknolojisi ile sunuluyor.

Türk Telekom’un sosyal ve dijital aktivite tırı ile Ramazan ayı boyunca Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Gaziantep ve Hatay’da farklı lokasyonlardaki çadır kent ve konteyner kentlerde etkinlikler gerçekleştirildi.

Atölyelerden çocuk ve gençlere yönelik oyun etkinliklerine, teknolojik uygulamalardan film ve maç gösterimlerine, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel çocuk tiyatrosu, kukla yapım atölyesi, fotoğraf atölyeleri gibi birçok alanda etkinliklerin yer aldığı tır programı , yüz bakımı. resim etkinlikleri ve çeşitli gösterilerle devam ediyor. Hatay Eski Havalimanı Çadırkent’te kalan çocuklar Türk Telekom tırında düzenlenen atölye ve etkinliklerle vakit geçirirken, yetişkinlere VR teknolojisi ile dijital bir deneyim sunuluyor.

Türk Telekom’un iştiraki TT Ventures’ın yatırım yaptığı online ebeveyn ve yetişkin danışmanlığı platformu Kidolog da tırın bulunduğu alanda drama, çocuk yogası ve çeşitli atölyelerle çocukların farklı yöntemlerle öğrenmelerine zemin hazırlıyor.

Teknolojik deneyim ve uygulama alanları ile donatılan TIR, depremden etkilenen bölgelerde yaşayan çadırkent ve konteyner kentlerde yaşayan vatandaşlar için 30 Nisan’a kadar faaliyetlerine devam edecek. Ramazan ayı boyunca illeri ziyaret eden tır, Kahramanmaraş’ta başladığı bayramın ardından yoluna Hatay’da devam edecek.

Öte yandan Türk Telekom’un eğitim ve bilgi teknolojileri şirketi SEBİT, Malatya Teknopark Bölgesi’nde kamyon alanında LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilere sınav hazırlık ve sınav hazırlık süreçlerinde rehberlik ederek destek sağladı. SEBİT, deprem bölgesindeki çocuklara ücretsiz eğitim paketi desteği de sunuyor. – İSTANBUL

sultangazi-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu