Haber

Trafo binasının size mesajı var! Enerjisa Enerji’den Farkındalık Yaratma Uygulaması

Sürdürülebilirliği stratejisinin merkezine koyan, insan ve teknoloji odaklı, daha akıllı ve daha yeşil bir dünyaya katkı sağlayacak projeler üreten Enerjisa Power, iş birliği ile trafo binasını sokak sanatı ve artırılmış gerçeklik uygulamasıyla farkındalık alanına dönüştürdü. Daha Pürüzsüz Bir Gelecek için Tamir Kulübü.

Etki odaklı sürdürülebilirlik yaklaşımıyla Türkiye’nin güç dönüşümüne öncülük eden elektrik dağıtım, perakende satış, e-mobilite ve müşteri analizinin lider şirketi Enerjisa Güç, Tamir Kulübü ile bir araya geldi ve yarattığı sosyal ortaklıkla kendini tekrar ediyor. şehirlerin çeşitli noktalarında yer alır ve şehrin hafızasında yerini alır. trafo binasında tamamı geri dönüştürülebilir malzemeler kullanarak dikkat çekici bir dönüşüm gerçekleştirdi. Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin hizmet bölgesi olan İstanbul/Ataşehir’de bulunan trafo binası.

Artırılmış Gerçeklik teknolojisi sektörde ilk kez kullanıldı

Trafo dönüşüm projesi ile branşında bir ilklere bir yenisini ekleyen Enerjisa Güç, Daha İyi Bir Gelecek için hayata geçirdiği uygulama ile de artırılmış gerçeklik deneyimi sunuyor. Transformatör binasında QR kod ile devreye giren animasyon sayesinde elektrik panosundan güç alarak hayat bulan robot, herkes için daha iyi bir gelecek inşa etmek için kolları sıvadı.

Toplam 750 saat çalışma ile gerçekleşen projede bir elinde yel değirmeni ile yenilenebilir enerjinin önemini vurgularken, diğer elinde trafonun önündeki ağacı sulayarak büyümesine ve gelişmesine yardımcı oluyor. ve vatandaşların çevreye duyarlı olmasına dikkat çekiyor.

Üretim sırasında ortaya çıkan 2 kg bio-plastik kesme atığı, geri dönüşüm sürecine dahil edilmek üzere farklı bir projede depolanıyor ve proje, fabrikada onarım ve atık geri dönüşüm uygulamaları uygulanarak herkes için daha yaşanabilir bir geleceğe giden yolu sahipleniyor. aynı zamanda.

Artırılmış Gerçeklik teknolojisinin kullanıldığı trafo üzerindeki QR kodu, Instagram’a yönlendiriyor ve filtre uygulaması ile hazırlanan kurulumu canlı olarak izleme imkanı sunuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu