Yaşam

Televizyon ve Dizi Dünyasında Bugün Neler Oldu? Öne Çıkan Gelişmeler ve Günün Olayları

5 Ağustos Cumartesi günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmeleri ve olayları sizler için derledik.

BKM’nin kalite imzasını taşıyan ve on yıldır televizyon dünyasının her zaman adından söz ettiren “Güldür Güldür Show” programı değerli bir dönüşümle karşı karşıya. Bu sevilen eğlence programı bir ayrılıkla gündemde kalmaya devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez programından ayrılan isim ise ünlü oyuncu Giray Altınok oldu. Altınok, büyük beğeni toplayan ve blutv platformunda seyirciyle buluşan “Prens” dizisini çeken MGX Sinema ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Günün sonunda taze yaz dizilerinin hakim olduğu televizyon kanallarına geri dönmeyi planlayan yapımların kadrosunda yer alan oyuncuların bu dönem için ne kadar alacağı belirlendi. Bu dönemin getirdiği yenilikler oyuncuların gelirlerini de etkileyecek gibi görünüyor. Oyuncuların alacağı fiyatlardaki bu değişiklik branştaki istikrarı da etkileyebilir. Yeni dönemde hangi oyuncunun ne kadar kazanacağı konusu dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Mesleğine yeni bir yön veren ünlü komedyen Çet Demirer, Disney Plus için çektiği “Bursa Bülbül” filminin ardından şimdi de Netflix için bir dizi çekme sürecinde. Kendine özgü mizah anlayışı ve izleyenleri güldüren performansıyla tanınan Demirer, bu kez Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşmayı planlıyor. Bu yeni proje, Demirer’in kariyerinde yeni bir sayfa açacak gibi görünüyor. Kendi tarzını ve tarzını koruyarak farklı platformlarda yer almayı başaran Demirer, bu hamlesiyle seyircinin beğenisini kazanmayı hedefliyor.

Bozkır polisiye dizisinin ilk iki bölümü izleyicilerden büyük beğeni topladı. 2018 yılında Eskişehir’de çekilen ve ARC İmal tarafından hayata geçirilen bu dizinin senaryosunu Bahadır İnce’nin yönetmenliğinde Levent Cantek, Ali Demirel ve Barış Erdoğan kaleme alıyor. Ünlü oyuncu kadrosunda Yiğit Özşener, Ekin Koç ve Nur Fettahoğlu gibi isimler yer alırken, hikaye deneyimli başkomiser Seyfi ile genç, enerjik, yeni polis memuru Nuri Pamir’in maceralarını konu alıyordu. Şimdilerde Blutv’nin en sevilen yapımlarından biri olan Bozkır’ın 3. döneminin onaylandığına dair söylentiler dolaşıyor.

Ünlü dizi Tuzak’ın yazarı olarak tanınan Eylem Canpolat, tv8 için yeni bir dizi yazıyor. Tv8’in yeni dönemde yeni bir dizi sunup sunmayacağı merakla beklenirken, son gelişmelere göre kanal, yeni dönemde güçlü bir kadının hikayesini ekranlara taşımayı planlıyor. Bu yeni dizinin adı “Aşk Düşmanı”. Projede yönetmen koltuğuna Yaprak Dökümü gibi unutulmaz dizilere imza atan Mesude Erarslan oturacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu