İş

Seyhan Belediyesi’nde en düşük maaş 15 bin 700 TL oldu

Seyhan Belediyesi’nde en düşük maaş 15 bin 700 TL oldu. Ekonomik krizin yol açtığı olumsuzlukların hayatı her geçen gün daha da zorlaştırdığını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Çalışanlarımızın refahını korumak ve enflasyonu ezmemek için önceki dönemlerde olduğu gibi lider belediye konumuna geldik. . Yeni ücretleri bugün itibariyle çalışanlarımızın hesaplarına yatmıştır.Hayırlı olsun.”

Başkan Akay, Seyhan Belediyesi’nde en düşük personel maaşının 15 bin 700 TL olduğunu açıkladı. Ekonomik kriz nedeniyle toplumun her kesiminin önemli sıkıntılar yaşadığını belirten Önder Akay, her geçen gün azalan satın alma gücü nedeniyle belediye personelinin aldığı fiyatların güncellenmesinin bir zorunluluk haline geldiğine dikkat çekti. Akay, belediye bünyesinde örgütlü olan DİSK Genel İş Sendikası ile yapılan müzakereler sonunda işçileri enflasyona karşı ezmeyecek bir taban fiyat üzerinde anlaştıklarını kaydetti.

Başkan Akay şunları söyledi:

“Seyhan Belediyesi olarak geçmiş yıllarda olduğu gibi taban fiyatı en yüksek veren belediye olmaktan gurur duyuyoruz. Belediyemizde çalışan personelimizin alacağı en düşük maaş 15 bin 700 TL. Bu fiyat en yüksek asgari ücrettir. bölgemizde belediyelerin tam ortasında verilmektedir.Hayırlı olsun.Tüm çalışanlarımızla birlikte daha yaşanabilir, daha müreffeh ve daha keyifli bir Seyhan için çalışmaya devam edeceğiz.”

haber-honaz.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu