Haber

Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yeniden görevine başladı

Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan görevine başladı

İSTANBUL – Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs’ta yapılan milletvekili seçimleri için yeniden görevine başladı. Erbakan yaptığı açıklamada, “28 Mayıs’ta milletimiz gereğini yapacak ve bu kez daha büyük bir farkla yeniden Cumhurbaşkanımızı seçecektir.”

Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan, 14 Mayıs 2023’te yapılan 28. Dönem Milletvekili seçimlerine ilişkin görevini Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda İstanbul İl Seçim Kurulu’ndan aldı. Parti üyelerinin yanı sıra İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan ve Erbakan’a görev süresi boyunca Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz eşlik etti.

“Bu seçimlerle birlikte, Refah Partimiz ile birlikte uzun bir aradan sonra milli görüş Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yeniden temsil edilme hakkını elde etmiştir.”

Görevini aldıktan sonra basına açıklamalarda bulunan Erbakan, “Bugün İl Seçim Kurulu’ndan İstanbul 2. Bölgeden milletvekili seçildiğimize dair vekaletimizi aldık. Allah razı olsun. Teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu başarıda emeği geçen başta İstanbul Teşkilatımız olmak üzere tüm teşkilatlarımıza ve emeği geçen tüm dava sahiplerine en içten şükranlarımızı sunar, bize oy veren veya vermeyen tüm seçmenlerimize ve aziz milletimiz uzun bir milli görüş yokluğundan sonra bu seçimlerle birlikte kendisine şükranlarımızı sunarız.refah partimiz tarafından türkiye büyük millet meclisinde temsil edilmeye hak kazanmıştır.allah milletvekilleri olarak hepimize nasip etsin. Yine Refah Partisi bunu yapmak için burada bir diğer önemli konu da Refah Partimizin diğer partilerin listesinden değil de kendi gücü ve kendi listesiyle seçim çevrelerinde seçime girerek bu 5 milletvekilini görevden alma hakkını kazanması, son derece değerli bir olaydır.

“28 Mayıs Pazar günü milletimiz yine gereğini yapacak ve bu kez daha büyük bir farkla Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı seçecektir.”

Erbakan, bu seçimlerle 2023’te milli görüşü ve Refah Partisi’ni meclise taşıdığını belirterek, “Bu aziz millet inşallah 2028’de Refah Partimizi yeniden iktidara getirir. 14 Mayıs seçimlerinde sadece değil. Refah Partimizin başarısı, Cumhur İttifakımızın da apaçık bir başarı gösterdiğini belirterek, “Milletimiz TBMM’de çoğunluğu açık farkla Cumhur İttifakına vermiştir. Bunun için milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Milletimiz Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanlığı adayımızın cumhurbaşkanı adayımızı ilk turda 5 puan farkla rakibinin 5 puan önünde tamamlamasını sağladı. Şimdi inşallah ikinci etapta bu 28 Mayıs Pazar.” 28 Mayıs’ta milletimiz son noktayı koymuş ve daha da büyük bir farkla Cumhurbaşkanımızı seçmiş olacaktır. Böylece bu 2023 seçimleri hem olacak hem de Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Cumhur İttifakımızın zaferiyle tamamlanacaktır.” dedi.

haberozvatan.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu