Haber

Recep Tayyip Erdoğan posteri dünyanın en büyük doğal gökdelenine asıldı

Recep Tayyip Erdoğan posteri dünyanın en büyük doğal gökdelenine asıldı

NEVŞEHİR – Nevşehir’in merkez ilçesine bağlı Uçhisar Kasabası’ndaki dünyanın en büyük doğal gökdelenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan afişi asıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini kazanmasının ardından yurdun dört bir yanında olduğu gibi Nevşehir’de de çeşitli kutlama etkinlikleri düzenlendi.

UNESCO Kültürel Miras Listesi’nde yer alan Uçhisar Kalesi’ne seçimleri kazanan Erdoğan’ın 13 metre yüksekliğinde, 7 metre genişliğinde ve 91 metrekarelik afişinin asılmasıyla havai fişek gösterisi düzenlendi. Kapadokya bölgesindeki dünyanın en büyük doğal gökdeleni. Uçhisar Kalesi önünde toplanan vatandaşlar, Erdoğan’ın zaferini büyük bir coşkuyla kutladı.

Kutlamalara katılan Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, “Uçhisar Belediyesi olarak bu büyük günü Türk Devletleri Genel Sekreterliği’nin bayrağını Türk bayrağıyla birleştirerek ve Uçhisar Kalesi’ne Cumhurbaşkanımızın portresini asarak kutlamak istedik” dedi. Dünyanın en büyük peri bacası olarak adlandırılan.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu