Haber

Önder Canpolat söz vermişti; törenle açıldı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın konuşma yaptığı Hanımlar Köşkü’nün ikincisi Osman Gazi Mahallesi’ne getirildi.

Kadınların vakit geçirebilecekleri bir ortamın sağlandığı Hanımlar Konağı’nda fitness salonu, ahşap boyama, dikiş-nakış ve triko atölyesi ve kafeterya bulunmaktadır. Hanımlar Köşkü’nün açılışı dolayısıyla düzenlenen törene Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve eşi Fethiye Canpolat, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Asya Parlamenterler Meclisi (APA) Başkanı Abdulkadir Emin Önen, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Bayuk, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Mehmet Tahir Güllüoğlu, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Açılış programında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Osman Gazi Mahallesi’ne kazandırılan 2. Hanımlar Köşkü’nün Haliliye’ye hayırlı olmasını dileyerek, şunları söyledi:

“Bugün, her zaman birlikte çalıştığımız, görünmeyen güçlerimiz, evlerimizin gerçek hayırseverleri olan sevgili kardeşlerimiz için Hanımlar Köşkü’müzün ikinci şubesini Sayın Milletvekilimizin katılımıyla açıyoruz. Hanımlarımız diğer Hanımlar Konağı’nda olduğu gibi burada da spor faaliyetlerine devam edecekler. Kültürel buluşmalarını ve eğitimlerini yine buradan gelip kurs olarak alacaklar. İpekyol’daki şubemiz dolu, buradaki şubemiz dolu, diğer şubelerimiz darı dediğiniz için teşekkür ederim.”

Milletvekili ve APA Lideri Abdulkadir Emin Önen açılış konuşmasında şunları söyledi:

“Değerli Önderliğim, Sayın Rektörüm, Sayın Muhtarlarımız, Çok Kıymetli Bacılarımız. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Umarım açılışımız hayırlara vesile olur. AK Partimiz kadınlara çok değer veren bir parti olup kurulduğundan bu yana hem hanımlarımız hem de gençlerimizle gezdiğimiz bir partidir. Aslına bakarsanız sizlerin desteği olmadan bunları yapmamız çok zor. Bu nedenle Sayın Liderimizi tebrik ediyorum. Burada olmak, sosyal ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz, güzel vakit geçirebileceğiniz bir mekanın açılmasına vesile olmak bizim için büyük bir onur ve gurur. Başta Sayın Liderim olmak üzere emeği geçen tüm yetkili kardeşlerime teşekkür ederim. İyi şanslar, iyi şanslar.”

Konuşmaların ardından Osman Gazi Hanımlar Konağı kurdele bölümü ile açıldı.

Osman Gazi Mahallesi’ne kazandırılan Hanımlar Köşkü’nde; Kadınların spor yapıp sağlıklı yaşam tüyoları öğrenebilecekleri fitness salonu, meslek öğrenerek aile ekonomisine katkı sağlayacak ahşap boyama atölyesi, el işlerini sergileyecekleri ahşap boyama atölyesi, dikiş-nakış atölyesi ve triko atölyesi ve yemekhanesi bulunmaktadır. kursiyerler vakit geçirecekler.

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hizmete açılan bu kurslarda kursiyerlere uzman eğitmenler eşliğinde eğitimler veriliyor.

sultandagihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu