Haber

Okul Sporları Voleybol Yıldız Erkek-Kız Grup Birinciliği Müsabakaları Muğla’da Başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Voleybol Yıldız Erkek-Kızlar Grubu Birincilik Maçları Muğla’da başladı.

2023 – 2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Voleybol Yıldız Erkek-Kız Grup Birinciliği Müsabakaları, 05 – 07 Şubat 2024 tarihleri ​​arasında Menteşe Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonu’nda 8 ülkeden 294 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecektir. Muğla dahil farklı iller. Grup Şampiyonasına Antalya, Aydın, Burdur, Denizli, Isparta, İzmir, İstanbul ve Muğla’dan 21 takım, 168 kız, 126 erkek, 294 sporcu, yönetici ve antrenör olmak üzere toplam 350 kişi katılıyor.

Turnuvanın açılış töreni bugün Menteşe Spor Salonu’nda saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve ardından Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Muğla’yı Küçük Kızlar kategorisinde Bodrum Mahinur Cemal Uslu, Erkekler kategorisinde ise Fethiye Gazi Ortaokulu temsil edecek ve Yarı Final Maçları için mücadele edecek. İlk maçında Bodrum Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu, İstanbul Kılıçarslan Ortaokulu ile bugün saat 14.00’te Atatürk Spor Salonu’nda, Fethiye Gazi Ortaokulu ise İzmir Egiad Ortaokulu ile yarın saat 14.00’te Menteşe Spor Salonu’nda karşılaşacak.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Yeryüzünün cenneti Muğla’da sporcu, antrenör ve idarecilerden oluşan yaklaşık 350 kişiyi ağırlıyoruz. Muğla’da düzenlenen spor organizasyonlarının sayısı her geçen gün artıyor. Fethiye’den Bodrum’a kadar dört mevsim spor faaliyetlerimiz devam ediyor” Datça’dan Köyceğiz’e kadar şehrimizin. Takımlarımıza hoş geldiniz diyor, grup maçlarında başarılar diliyoruz. Sporseverlerimizi müsabakaları izlemek üzere tesislerimize davet ediyoruz.” – MUĞLA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu