Haber

Motosiklet Hırsızlığı Mağduru Kadın Tehdit Edildi

ANTALYA’da krediyle aldığı ve marketlerde toka sattığı motosikleti çalınan Nilgün Oflaz (47), tutuklanan hırsızlık zanlısı MT’nin babası SAT tarafından tehdit edildiğini iddia etti. Oflaz, “Beni takip edenler var. Evime geldiler. Şikayetimi geri çekmezsem başıma bir şey gelmesinden korkuyorum. Can güvenliğim yok.”

Kepez ilçesi Karşıyaka Mahallesi 3901 Sokak’ta 3 katlı apartmanın zemin katında oturan Nilgün Oflaz’ın, semt pazarlarında toka ve takılarını taşımak için kredi çekerek motosikleti çalındı. Gözyaşları dökerek hırsıza seslendi ve motosikletini getirirse şikayet etmeyeceğini söyledi. Kredi borcunu kapatan hayırseverler ona bir de motosiklet aldı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri, hırsızlık zanlısı MT’yi yakalayıp gözaltına aldı. İfadesinde üzgün olduğunu ve Oflaz’ın şikâyetinden vazgeçmesi halinde zararı karşılayacağını belirten MT, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tutuklu MT’nin babası SAT, önceki gün Oflaz’ın evine gelerek görüşmek istediğini söyledi. Oflaz’ın bu talebi reddetmesi üzerine SAT dairenin zilini çaldı ve kapıyı defalarca yumrukladı. Evde yalnız kalan Nilgün Oflaz, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Polisin geldiğini gören SAT kaçtı. Oflaz da karakola giderek SAT’tan şikayetçi oldu. Polisteki ifadesinde, “Kişinin evimin adresini nasıl bulduğunu bilmiyorum. Dairenin kapısına geldi, 15 dakika boyunca zili çaldı ve kapıyı çaldı. Bağırdı.” ‘Kapıyı aç’, şikayetçiyim.”

‘GÜVENLİĞİM YOK’

Geçim kaynağının çalınmasının ardından mağduriyet yaşadığını ve sonrasında yaşadıklarını anlatan Nilgün Oflaz, ürün satmak için semt pazarlarına gittiğinde tedirginlik yaşadığını söyledi. Oflaz, “Beni takip edenler var. Evimin kapısına kadar gelebilirler. ‘Çantanızı geri alın’ diyorlar. Ben çantamı geri almayacağım. Çocuklarım korkuyor, evden okula gidemiyorlar. . Şikayetimi geri almazsam başıma bir şey gelmesinden korkuyorum. Can güvenliğim yok.”

Aile üyelerinin cep telefonlarına tek tek ulaşıldığını ve can güvenliğinin bulunmadığını söyleyen Oflaz, cezaevindeki MT’nin kendilerine evin adresini verdiğini iddia etti. Oflaz, kamera kayıtlarıyla birlikte savcılığa da başvurduklarını sözlerine ekledi.

haberkarakocan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu