Haber

Maltepe’de otomobil ile minibüs çarpıştı: 3 kişi yaralandı

Maltepe’de otomobil ile minibüs böyle çarpıştı

Maltepe’de otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

İSTANBUL – Maltepe’de yokuş aşağı giderken direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil, yolcuların bulunduğu minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası 3 kişi yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Fındıklı İlçesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Fiat marka otomobilin sürücüsü, caddede yokuş aşağı giderken direksiyon hakimiyetini kaybederek, yokuş yukarı giden ve içerisinde yolcuların bulunduğu çizgili minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu otomobil sürücüsü ve minibüste bulunan 2 yolcu yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, sağlık ekipleri de yaralıları hastaneye kaldırdı. Kazanın ardından Fiat marka otomobil ve minibüste maddi hasar meydana gelirken, kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaza sırasında dükkanında bulunan vatandaş Bayram Kılıç, “Sabah burada kahvaltı yapıyorduk, patlamaya benzer bir ses duyduk. Sonra aşağı inip baktık, binek otomobilin geldiğini gördük. Tepeden aşağı inen minibüse çarptı. Arkadaşımız yaralandı, içeriden kendi imkanlarımızla çıkardık. Daha sonra polisi ve ambulansı aradık. Biz vazgeçtik. Kazada 3 kişi yaralandı” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu