Haber

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Adana’yı ziyaret etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “yüzyılın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerin ardından geldiği Adana’da depremzedeleri ziyaret etti.

Vali Süleyman Elban ile birlikte Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Tatar, yetkililerden bilgi alarak depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ülkesi adına sevgi, saygı ve esenlik dileklerini ileten Tatar, “Acımız elbette büyük. Bu deprem felaketi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de yüreğimizi dağladı.” söz konusu.

Hastanedeki sağlık çalışanlarına teşekkür eden Tatar, “Adana’daki bu hastanede Adana Şehir Hastanesi’nin ne kadar büyük hizmetler verdiğini bir kez daha görmüş olduk. Hastane. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu tür hastanelerin sayısı artar.” dedi.

Depremin yaralarını birlikte saracaklarını vurgulayan Tara, şunları kaydetti:

“Allah milletimizi korusun, Allah milletimize güç kuvvet versin, bu yaraları birlikte saralım. Bu acıları asla unutmayacağız, bu acılar asla unutulamaz ama hayat devam ediyor. En büyük temennimiz ve temennimizdir. yaraları sar ve bir an önce normal hayata dön” Allah milletimize bir kez daha güç kuvvet versin ve bu yaraları bir an önce sarsın. Bir kez daha herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Sevenlerine, yakınlarına ve milletimize bir kez daha başsağlığı diliyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu