Haber

İSTANBUL HAKİM KADIN EŞİNE KIZGIN YAĞ DÖNDÜREREK İNTİHAR ETTİ

KADIKÖY’de eşiyle tartışan Hande Arslan, önce eşini bıçakladı ve üzerine kızgın yağ dökerek yaktı. Daha sonra oturdukları binanın üçüncü katından atladı. Hakim olduğu öğrenilen Necmi Arslan olay yerinde hayatını kaybederken, Hande Arslan da yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 10.00 sıralarında Kadıköy’de meydana geldi. Argümana göre. Anadolu Adliyesi’nde görev yapan Hakim Necmi Arslan (54), eşi Hande Arslan (43) ve iki çocuğuyla birlikte 7 katlı binanın üçüncü katında yaşıyordu. Çiftin çocukları anaokulundayken Hande Arslan ile eşi Necmi Arslan arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Eşini önce bıçaklayan Hande Arslan, ardından kızgın yağ dökerek yaktı. Kocasını öldüren Hande Aslan, 3’üncü kattaki evlerinin balkonundan kendini attı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde yatan Hande Arslan’ı ambulansla Göztepe Şehir Hastanesine kaldırdı. Bina görevlisi Murat Taşçıoğlu, hakim Necmi Arslan’a mesaj göndererek eşinin hastaneye kaldırıldığını ancak yanıt alamadı. Dairede başka kimsenin olup olmadığını öğrenmek isteyen polis ekipleri, kapıyı çilingirle açarak içeri girdi. Ekipler, Hakim Necmi Arslan’ı bıçaklanmış halde yerde yatarken buldu. Necmi Arslan’ın vücudunda kızgın yağdan kaynaklandığı anlaşılan yanık ve darp izleri olduğu öğrenildi. Sağlık ekipleri Necmi Arslan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olayda yaralanan Hande Arslan ambulansla Göztepe Şehir Hastanesine kaldırıldı. Yaralı kadın tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Hande Arslan’ın hakim eşini bıçakladıktan sonra balkondan atladığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

‘ÇOCUKLAR ANAOKULUNDADIR’

Arslan ailesinin komşularından Durukan Doğan, “Aslında mekan boştu, dönüp baktığımda yerde biri yatıyordu. Başının üstünde 3-4 kişi vardı. Bayıldı zannettik. Sonra millet tepeye bakınca galiba düştü atladı dedik ilk düştüğünde yerde kan yoktu sonra cinayet olduğunu öğrendik eşinin de yaralı olduğunu öğrendik. Hakim, daha sonra intihara teşebbüs ettiğini ve atladığını öğrendik.

Mahalle esnafı Saffet Sümer, ‘Sonradan fark ettik. Hanım kocasını öldürdü, kocası hakim dediler. Komşumuz yanımızda. Kadın kendini üçüncü kattan attı. 2 çocukları olduğunu söylüyorlar. Biri 3 yaşında, biri 5-6 yaşında. Anaokulundaki çocuklar. Kadını hastaneye kaldırdılar. Eşi de vefat etmiştir. dedi. Bina sorumlusu Murat Taşçıoğlu, ‘Sabah haber verdiler. Ben de aşağı inip 8 numarada oturan komşuya baktım. Önce kendi düştü sandım. Olayı bilmiyorduk. Araştırdıktan sonra öğrendik. Eşini bıçakladı ve yere düştü. Eşi Anadolu Adliyesi’nde hakimdir. Eşine ulaşamayınca tekrar polisi aradık. dedi. Ailenin komşusu olduğunu söyleyen bir başka kişi, kadının önce hakimin eşini bıçakladığını, ardından üçüncü kattan kendini attığını söyledi.

haberkoycegiz.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu