Haber

İstanbul Adliyesindeki Terör Saldırısında Hayatını Kaybeden Kadının Komşusu Konuştu

İstanbul Adliyesi’ndeki terör saldırısında çatışmanın ortasında kalarak hayatını kaybeden Dilfıraz Karataş’ın komşusu Osman Kadıoğlu, “Bir akrabası vefat etmişti. O da mevlid yemeği yemişti. Gitmişti. Yemeğini pişirmek için zavallı kadın oradaki çatışmanın ortasında kalmıştı.”

Çağlayan’da İstanbul Adalet Sarayı C Kapısı önünde meydana gelen terör saldırısında 3’ü polis 5 kişi yaralandı. 2 saldırganın ölü yakalandığı çatışmada yaralanan Dilfıraz Karataş isimli vatandaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Akrabaları ve komşuları, 2 çocuk annesi Dilfıraz Karataş’ın Bağcılar’daki adresine başsağlığı dilemek için gitti. Tedbir amacıyla sokağa polis ve sağlık ekipleri de sevk edildi.

Olayla ilgili konuşan Karataş’ın komşusu Osman Kadıoğlu, Karataş’ın adliyede işi olmadığını, merhum bir yakınının mevlid yemeğine giderken çatışmanın ortasında kaldığını söyledi.

“Tesadüfen kız kardeşimiz çatışmanın ortasında kaldı.”

Osman Kadıoğlu, “Bildiğimiz kadarıyla zavallı kadın orada çatışmanın ortasında kalmıştı. Bir akrabası vefat etmişti. O da mevlid yemeği yemişti. Yemeğini pişirmeye gitmişti. Yemeği yoktu. Adliyede iş vardı, muhtemelen tesadüfen metrobüsten indikten sonra ablamız çatışmanın ortasında kaldı, mükemmel bir insandı, mahallede çok popülerdi, saygın bir insandı, bizimdi. 25 yıllık komşumuzdu, şimdiye kadar kimsenin kalbini kırmamıştı, güler yüzü vardı, çocukları da bizim çocuklarımızla birlikte büyümüştü, iki çocuğu vardı, onlar da artık perişan durumda, güzel bir anne, münasip bir komşuydu. uygun bir abla. Allah’ın izniyle. “Ona merhamet etsin” dedi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu