Yaşam

Eşi ve sevgilisiyle aynı evde yaşıyordu: Müge Anlı, kocasının kendisini fuhuşa zorladığını itiraf etti

Müge Anlı’da yasal nikahlı eşi Hüda’yı arayan Ferdi, eşinin başka bir adamdan çocuğu bırakıp ortadan kaybolduğunu savundu. Bu tartışmanın ardından ortaya çıkan Hüda olay yaratacak bazı açıklamalarda bulundu. Ferdi ile ilgili şoke eden detaylar ortaya çıktı.

Geçtiğimiz gün Müge Anlı ile tatlı sert programına katılan Ferdi ve Yağmur, çocuğunu başkasına bırakıp kaçan resmi nikahlı eşi Hüda Özden’i bulmak için yardım istedi.

Ferdi, eşi Hüda ve sevgilisi Yağmur ile aynı evde kaldıklarını, Yağmur’un da Hüda’nın kendisini dövdüğünü söylediğini söyledi. Ferdi, Yağmur’u “Eşim beni ve sevgilimi dövüyordu” diyerek doğruladı. dedi.

Müge Anlı, “Allah cezanızı versin. Üzülerek söylüyorum. Neden bu insana kumda bir hayat veriyorsunuz?” Sözlerini kullandı.

Yayına telefonla bağlanan komşular da konuta erkeklerin girdiğini söyledi. “Komşular olarak rahatsız oluyoruz, iki günde bir polis geliyor. Çocukları evde bırakıyorlar. Her gün evde kavgalar oluyor. Eve kimin girdiği belli değil. Yağmur’u dövüp dışarı attılar.” dedi.

Ferdi daha sonra konuta giden sosyal hizmet görevlilerine, Hüda’nın başkasından olduğu iddia edilen bebeğini vermek istemediklerini söyledi. Ayrıca Ferdi, Müge Anlı muhabirine çocuğun kendisinden olduğunu itiraf etti.

Komşular da Yağmur’un engelli numarası yaparak dilendiğini, Hüda’yı hizmetçi olarak kullandıklarını, Ferdi’nin de Hüda ile Yağmur’u gece erkeklere gönderdiğini söyledi.

Bu olayların ardından Hüda Özden bulunup olay yaratacak açıklamalarda bulundu. “Paraya sattılar. Evlendim, sürekli dayak yedim. Geceleri ‘git para getir’ diyordu, gitmeyince dayak yedim” dedi.

Ayrıca Hüda, bebeğin babasının kim olduğunu bilmediğini söyledi. Evden kaçarken yanında kaldığı Murat adında bir adamdan olabileceğini belirtti.

“Geceleri işe gidebilmem için yere bebek maması döküyordu” dedi. Ferdi de bebeğin mamasını 2 kez döktüğünü itiraf etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu