Ekonomi

Doğuş Otomotiv’den satış tartışmasına yanıt

Konuya ilişkin Doğuş Otomotiv’den yapılan yazılı açıklamada,

“Son dönemde bazı medyada Doğuş Otomotiv’in otomotiv sektöründen çıkacağı yönünde çıkan asılsız haberler nedeniyle açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur.

Doğuş Otomotiv, 28 yılı aşkın süredir Volkswagen Grubu markalarının Türkiye distribütörlüğünü yapmakta olup, hem kendi sektöründe hem de sektörü dışında standartlar belirleyecek projelere imza atmayı hedeflemektedir.

Bu bakımdan tüm paydaşlarına karşı en yüksek etik standartlarda iş yapan ve verdiği sözleri her zaman yerine getiren güvenli bir şirket konumunda olmayı en yüksek prestij olarak görmektedir.

Hem ana üreticimizin standartlarına hem de “beklentilerin ötesinde yaratıcı hizmet sunma” vizyonumuzla paralel bir stratejiyle kurulan Doğuş Oto, Şirketimizin otomotiv perakende ve yetkili servis alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir.

Değişen ve dönüşen ekonomilere tanık olduğumuz pandemi sonrası dönemde, hem ana üreticimiz VW AG hem de Doğuş Kümelenmesi değerleriyle uyum içinde olan ve Doğuş Otomotiv’in misyonunu sürdüreceğine inandığımız bağımsız bir yatırımcı ile çalışmaya karar verdik. Örnek olarak perakende ayağında bölgesel olarak verimli bir iş birliği fırsatı görüyoruz. ve uygulama hayata geçirildi.

Bu noktada Doğuş Oto, finansal ve operasyonel performans gösterdiği lokasyonlarda mevcut sistemiyle faaliyetlerine devam etmektedir. Kurumsal stratejisini “müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak” hedefi üzerine kuran Şirketimiz, koşulsuz müşteri memnuniyetini birinci öncelik olarak kabul etmeye ve müşterilerine satış, servis ve yedek modül hizmetlerini kusursuz bir hizmet anlayışıyla sunmaya devam edecektir. yaygın ve kesintisiz bir şekilde

Otomotiv sektörü şirketimizin ana faaliyet alanlarından biridir ve şirketimiz bu alanda yatırımlarına devam edecektir. “Otomotiv sektöründeki varlığımızı güçlendirme kararlılığımızı tüm paydaşlarımıza ve kamuoyuna bir kez daha ifade etmek isteriz.”

sarayonu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu