Ekonomi

DHL Express Türkiye En İyi İşverenler Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük 2023 Listesinde Yer Aldı

Toplumsal fayda sağlama bilinciyle sosyal sorumluluk alanında birçok projeyi hayata geçiren DHL Express Türkiye, Great Place To Work® iş birliğiyle hazırlanan “En İyi İşverenler Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük 2023 Listesi”nde yer almaya hak kazandı. Özel Departman Gönüllüleri Derneği.

DHL Express Türkiye, “insanları birbirine bağlamak ve yaşamları iyileştirmek” misyonu doğrultusunda hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle Great Place to Work (GPTW) Türkiye’nin Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük için En İyi Patronları 2023 Listesi’nde yer aldı.

GPTW ve Özel Şube Gönüllüleri Derneği’nin ortak analiziyle bu yıl ikinci kez açıklanan Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük kategorisinde uygulamaları ve yaklaşımlarıyla fark yaratan şirketler listesi Great Place tarafından oluşturuldu. Çalışma Enstitüsüne; Gönüllülerin karar noktalarında olması, üst yönetimin aktif ve motive edici rol üstlenmesi, gönüllülük faaliyetlerini ölçmesi ve geleceğe yönelik hedefler koyması gibi kriterlere göre sistemli bir gönüllülük yönetimi belirlendi.

“İyilikleri çoğaltmaya devam edeceğiz”

DHL Express Türkiye CEO’su Mustafa Tonguç,Konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:   “Yaşadığımız dünyaya değer katmak için iyiliği çoğaltmanın, çaba göstermenin ve zaman harcamanın bedelini hepimiz biliyoruz. Bu konuda yurt içi ve yurt dışındaki ofislerimizde farklı çalışmalar yapılıyor. DHL Express Türkiye olarak, şirket çalışanlarımızın gönüllülük esasıyla kurduğumuz DHL Gönüllüleri Grubumuzun liderliğinde sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte gerçekleştirdiğimiz; Kreş etkinlikleri, yardım fuarları, barınak ziyaretleri gibi birçok sosyal sorumluluk projemiz var. Aynı zamanda DHL tarafından uluslararası platformda düzenlenen ve tüm ülkelerin katılımının teşvik edildiği DHL’s Got Heart yarışması hem ekibimizi motive ediyor hem de tüm çalışmalarımızı farklı DHL ofisleri ve çalışanları ile paylaşmamızı ve işimizi güzelleştirmemizi sağlıyor. ses duyuldu. Kurum kültürümüz ve bu yöndeki çalışmalarımızın karşılığı olarak En İyi Patronlar Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük™ 2023 Listesi’nde yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm canlıları gözeterek toplumsal faydayı artıracak ve güzelliği artıracak projeler geliştirmeye devam edeceğiz. ”

GPTW tarafından birçok ödüle layık görülen DHL Express Türkiye, insan odaklı yaklaşımı ve güçlü kurum kültürüyle dört yıl üst üste “Avrupa’nın En İyi İşyeri” listesinde yer aldı. Geçen yıl Diversity Special Award ve GPTW 2022 Innovation By All ödülünü de kazanan DHL Express Türkiye, GPTW’nin Best Bosses 2023 Listesi, 1000+ Çalışan Kategorisinde ikinci sırada yer aldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

kavak-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu