Yaşam

Bella Şans yeni yılda yeni sürprizlere hazır

Sözü ve müziği kendisine ait olan “Sürprizlerle Doluyum” adlı single’ıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran güzel müzisyen Bella Talih, sözleri ve müziği kendisine ait olan “Vatan Aşkı” isimli yeni çalışmasıyla yeniden müzikseverlerle buluştu. kendisine aittir ve gelirini yetim çocuklar yararına bağışlamıştır.

Ürettiği işin nasıl olduğunu ve hayatındaki yerinin önemini anlatan Bella Talih, şöyle konuştu: “6 yıl uçaklarda kabin şefi olarak çalıştım ve bu süreçte birçok ülkeyi yakından tanıma fırsatı buldum. “Ülkemin güzelliklerinin ne kadar eşsiz ve farklı olduğunu, insanımızın vatanına ne kadar bağlı ve koruyucu olduğunu her gittiğimde bir kez daha hissettim ve bu eseri bu duygularla ortaya çıkardım” dedi.

Sözlerine göre;
“Ülkem ve onun güzel insanları için şarkıma çok emek verdim, her şeyin mükemmel ve eksiksiz olmasına çalıştım ve bu ülkenin güzel insanlarının şarkımı beğeneceğine ve koruyacağına inanıyorum. Bu şarkının ülkemizi seven herkesin şarkısı olmasını istiyorum.”
söz konusu …

Şarkının tüm gelirini yetimlere bağışlayan sanatçı, “Vatan uğruna yapılan şarkının kazancının ancak bu güzel ülkenin çocuklarına yakışacağını düşündüm” diyerek müjdeyi de verdi. Sözü ve müziği kendisine ait olan “Bir Aşk İstiyorum” adlı şarkısının remix versiyonuyla çok yakında tekrar dinleyicilerle buluşmanın heyecanını yaşıyor. Hayatta olduğunu belirtti.

Amerikan koleji ve konservatuar mezunu sanatçı, şöhret odaklı çalışmanın değil, başarı odaklı çalışmanın fayda getireceğine inananlar arasında… Bella Talih, 2024 yılında yeni sürprizlerle karşılaşacağının müjdesini verdi. popüler müzik.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu