Haber

Başkan İba’dan Uzunköprü’ye müjde

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) –AK Parti Uzunköprü İlçe Lideri Başkan Kuruşar, AK Parti Edirne İl Genel Meclis Üyesi ve Küme Başkan Yardımcısı Nedret Akbulut, Maksutlu Köyü Muhtarı Sadettin Filiz ve Harmanlı Köyü Muhtarı Necdet Dikim, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba’yı makamında ziyaret etti.

Uzunköprü’de yürütülen çalışmaların konularının ele alındığı ziyarette AK Parti Uzunköprü İlçe Lideri Önder Kuruşar ve beraberindekiler yol çalışmaları hakkında Önder İba’ya bilgi verdi. Her köye ve muhtara destek olmaya devam edeceklerini belirten İba, “Köylerimiz için hizmetlerimiz devam edecek!” söz konusu.

Başkan İba, ziyarette yaptığı konuşmada Hamidiye-Harmanlı ortasındaki 15 kilometrelik yolun asfalt çalışmasına önümüzdeki ay başlanacağının sözünü verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Önder İba, AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Kuruşar, İl Genel Meclisi Küme Başkan Yardımcısı Nedret Akbulut, Maksutlu Köyü Muhtarı Sadettin Filiz ve Harmanlı Köyü Muhtarı Necdet Dikim’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu