Yaşam

Asteroid City Full of Stars’tan Fragman Geldi [Video]

Filmlerinde renk kullanımı, simetrik kadraj ve ilginç kostümleriyle kendine has tarzıyla tanınan ünlü yönetmen. wes anderson Kuşkusuz, zamanımızın önde gelen sinemacılarından biri. The Grand Budapest Hotel, Moonrise Kingdom, The Royal Tenenbaums, Isle of Dogs gibi başarılı yapımlara imza atan Anderson, son olarak The French Dispatch filminde rol aldı.

7 kez Oscar’a aday gösterilen 53 yaşındaki sinemacının şimdi yeni sineması. Asteroit Şehri İlk fragman geldi. Komedi türünde olacak yapım, yönetmenin diğer filmlerinde olduğu gibi muhteşem ekibiyle göz kamaştırıyor.

Asteroit Şehri fragmanı

Asteroid City filmi, 1955 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde filmle tamamen aynı adı taşıyan bir kasabada geçiyor. Üretimde, ülkenin birçok yerinden öğrenci ve velileri bir araya getiriyor. Junior Stargaze/Uzay Harbiyelisikongresi ve burada yaşanan “dünyayı değiştiren” olaylar anlatılacak.

Film, Wes Anderson ve Roman Coppola tarafından kaleme alındı. Oyuncu takımında; Tom Hanks, Margot Robbie, Hong Chau, Scarlett Johansson, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Edward Norton, Bryan Cranston, Adrien Brody, Steve Carell, Jeff Goldblum ve Maya Hawkeünlü isimler dahil.

Prömiyerini Mayıs ayında Cannes Sinema Festivali’nde yapması beklenen Asteroid City, 16 Haziran 2023’tetaranacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu