Haber

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta: ‘Sandıktan başarıyla çıkmak için samimiyetle ve gayretle dolaşacağız.’

AK Parti Kümelenme Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, “Sandıktan başarıyla çıkmak için samimiyetle, gayretle, tevazuyla kapı kapı, sokak sokak, mahalle mahalle, mahalle mahalle dolaşacağız. Lütfen herkes. Herkesin elini sıkacağız.” dedi.

Usta, partisinin Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlediği “Tarımsal Aday Tanıtım Toplantısı”nda, şehir fark etmeksizin her şehre aynı hizmeti ulaştırmak için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.

AK Parti’yi diğer partilerden ayıran en değerli unsurun hizmet ve çalışma politikası olduğunu belirten Usta, şöyle konuştu:

“Eski Türkiye’de böyle değildi. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Eski Türkiye’de Türkiye denildiği yerler belliydi. Doğu ile batı aynı değildi. Batı birdi, doğu da aynıydı. Elhamdülillah, AK Parti hükümetiyle birlikte Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyon ve hedefleriyle, ‘halka hizmet et ki devlet ayakta kalsın’ anlayışıyla hem batıda hem doğuda. Ülkemiz birdir. Ağrı birdir, Edirne birdir. Hepimiz biriz ve kardeşiz, elhamdülillah diyoruz. Bu anlayışın hakim olması için büyük bedeller ödendi. Büyük zorluklar “Elhamdülillah aşıldı. Türkiye bu anlayıştan ve hizmetten asla ve asla geri adım atmayacaktır.”

Geçtiğimiz yıl yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini hatırlatan ve muhalefeti eleştiren Usta, şöyle devam etti:

“O dönemde ‘geleceğiz’ diyenler, birbirine yakın olanlar bugün görüyoruz. Ne diyorlar? ‘İyi ki iktidara gelmemiştik, yoksa ne olurdu’ demeye başladılar. ülkeye ne oldu?’ Millet İttifakı’nın bütün üyeleri tek tek bunu söylemeye başladı. Hatta “Bunu sadece birbirlerine değil kendi aralarında da söylemeye başladılar. Bu nedenle 31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye hizmetlerinin AK Parti hükümetiyle birlikte AK Parti yerel yönetimlerine de gelmesini tüm vatandaşlarımızın canı gönülden arzu ettiğini söylüyoruz. Bunu biliyoruz, buna inanıyoruz ve güveniyoruz.”

Usta, Türk Yüzyılının başarılarından sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın değil herkesin sorumlu olduğunu, başarının ülke ve dünya mazlumları için sağlanması gerektiğini anlattı.

“Herkesi sandığa götürmeliyiz”

Seçimin sandıkta kazanıldığını ve herkesin oy kullanması gerektiğini belirten Usta, şöyle konuştu:

“AK Parti’nin anlayışlarından biri de, vatandaşımızın ve milletimizin seçimlerde takdir ettiği her şey bizim en büyük şanımızdır. Elhamdülillah bugün bu noktaya geldik. Ama 31 Mart seçimlerinde tek bir vatandaşın bile olmaması gerekiyor. Sandığa gitmeyen herkesi sandığa götürmeliyiz. Bunun için gece gündüz çalışmalıyız. Sandıktan. “Başarılı çıkmak için kapı kapı, sokak sokak dolaşacağız. Samimiyetle, gayretle, tevazuyla, mahalle mahalle, mahalle mahalle. Herkesi memnun edeceğiz. Herkesin elini sıkacağız.”

Toplantı il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtılmasıyla sona erdi.

Programa AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, İl Başkanı Orhan Güngör, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu